Χαμογελά ξανά η Τέτα Καμπουρέλη μετά το διαζύγιο: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος σύντροφό της, τον είδαμε 1η φορά

July 20, 2023

Χαμογελά ξανά η Τέτα Καμπουρέλη μετά το διαζύγιο: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος σύντροφό της, τον είδαμε 1η φοράΜετά τον πόνο και τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση, η Τέτα Καμπουρέλη ανακάλυψε ξανά τον έρωτα. Η καρδιά της άνοιξε σε νέες εμπειρίες και συναισθήματα, επιτρέποντας τη γνωστή ηθοποιό να ανθίσει και να ανακτήσει τη χαμένη χαρά της. Η Τέτα Καμπουρέλη ακολουθεί την καρδιά της και αναζητά την ευτυχία και την αγάπη που αξίζει, δείχνοντας πως ο έρωτας είναι ανανεωτικός και πάντα παρούσα δύναμη στη ζωή μας.

Τέτα Καμπουρέλη: Ερωτευμένη με το δημοσιογράφο Δημήτρη Χαλκιά

Η Τέτα Καμπουρέλη βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του δημοσιογράφου Δημήτρη Χαλκιά. Η σχέση τους ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και από τότε είναι ζευγάρι. Ο Δημήτρης Χαλκιάς, γνωστός για το πολιτικό ρεπορτάζ που ασχολείται, έδειξε την στήριξη του στην Τέτα Καμπουρέλη κατά τη δύσκολη περίοδο μετά τον χωρισμό της.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό “ΟΚ!” και παρουσιάστηκαν στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Yes”. Η φιλική τους σχέση εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο, καθιστώντας τους δυο τους ένα ερωτευμένο ζευγάρι που αναζητά την ευτυχία και τη συντροφικότητα ο ένας στον άλλον.

«Ζω σε ένα δυαράκι με τον σύντροφό μου και είμαι ευτυχισμένη», είχε δηλώσει τον Μάρτιο η Τέτα Καμπουρέλη στο περιοδικό.

Τα όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης:

«Παιδιά είναι ο άνθρωπος που θέλει να της κρατάει μέχρι και την τσάντα έξω για να μην κουράζεται, επειδή δουλεύει πάρα πολλές ώρες στο beauty salon που διατηρεί στο Χαλάνδρι. Της ανοίγει τις πόρτες…Κάθε Σαββατοκύριακο πάνε εκδρομές, πηγαίνουν τις καθημερινές για φαγητό και ζουν σαν παντρεμένοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Δείτε το σχόλιο της εκπομπής “Καλοκαίρι #Yes”:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: