Γιατί δεν υπογράφει ο Μεϊτέ – Αποφασισμένος Μελισσανίδης, τι ισχύει με ΟΣΦΠ

June 4, 2024

Γιατί δεν υπογράφει ο Μεϊτέ – Αποφασισμένος Μελισσανίδης, τι ισχύει με ΟΣΦΠ



Ο Σουαλιό Μειτέ εδώ και… εβδομάδες αποτελεί την πρώτη μεταγραφική προτεραιότητα -και δια στόματος Λουτσέσκου – στον ΠΑΟΚ . Η αγορά/παραμονή του θηριώδη Γαλλό-Ιβοριανού χαφ. Το πιο δύσκολο όμως, δεν είναι το deal με την Μπενφίκα αλλά το νέο συμβόλαιο του Μειτέ στον “δικέφαλο”. Κι ας παρουσιάζεται στα ΜΜΕ το αντίθετο… 

Οκ ο ΠΑΟΚ δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του από τους “αετούς”, ύψους 4.000.000 ευρώ, αλλά η διαπραγμάτευση μαζί τους πάει καλά. Ακούγεται πως με κας 1,8 με 1,9 εκατ. ευρώ ως transfer fee και μια 350άρα σε μπόνους εφόσον μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα βγει … λευκός καπνός! 

Οι πληροφορίες της στήλης όμως, θέλουν την πλευρά Μειτέ να το παίζει λίγο… “μελισούλα”!!! Κοινώς να κάνει “παιχνίδι”… Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει κλειστό 3ετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές 3.900.000 ευρώ. Κατά μέσο όρο δηλαδή net αποδοχές 1.300.000 τον χρόνο, +100.000 περισσότερα από όσα καθαρίζει με βάση το τωρινό του συμβόλαιο. 

Η πλευρά Μειτέ όμως, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν δείχνει πως καίγεται να τελειώσει το θέμα του και να υπογράψει άμεσα στον ΠΑΟΚ. Γιατί αν ο Μειτέ δείξει πραγματικά πως θέλει πολύ να μείνει στον δικέφαλο, τότε αυτομάτως η υπόθεση του θα γίνει πιο εύκολη, λένε οι … ειδικοί αναλυτές! 

Τι πιστεύω; Ο Μειτέ είναι … κουλ, είτε για να κερδίσει χρόνο για ευνόητους λόγους (το μεγάλο μανατζερικό Γραφείο που τον εκπροσωπεί έχει τις άκρες να του πάει πρόταση από γαλλικό κλαμπ), είτε για να πάρει συμβόλαιο με μίνιμουμ ετήσιες αποδοχές 1.500.000 ευρώ αλλά και ένα signing bonus. 

Κάπου εδώ έρχεται και κολλάει το … φημολογούμενο ενδιαφέρον των εγχώριων ανταγωνιστών του νέου Πρωταθλητή Ελλάδας για τον Μειτέ. Μάλιστα οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως τα… rumors περί ενδιαφέροντος Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τον Μειτέ, έχουν να κάνουν περισσότερο με… παιχνίδι πίεσης του ΠΑΟΚ!!!

Με μια μικρή επισήμανση: ο Ολυμπιακός όντως δεν ασχολείται – πλέον – με τον Μειτέ για … διάφορους λόγους! Με την ΑΕΚ όμως, είναι διαφορετικό: ακούγεται πως ο Μελισανίδης του την… φυλάει του Σαββίδη, επειδή έκανε “κολεγιά” με τον Μαρινάκη στο θέμα των εκλογών στην ΕΠΟ. Οπότε δεν πρέπει να αποκλειστεί – έχει άλλωστε ξαναγίνει με παίκτες άλλης μπιγκοφοράτης ομάδας – η ΑΕΚ να “κτυπήσει” του ΠΑΟΚ τον Μειτέ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι μέσος επιπέδου και γούστου Αλμέιδα. Ακόμη και για να ανεβάσει την τιμή του και να ζοριστεί ο ΠΑΟΚ…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: