Θρήνος στον Πύργο με τον αναπάντεχο χαμό της Αφροδίτης: Έπεσε σε κανελέτο & πέθανε λίγο αργότερα η άτυχη 47χρονη

July 20, 2023

Θρήνος στον Πύργο με τον αναπάντεχο χαμό της Αφροδίτης: Έπεσε σε κανελέτο & πέθανε λίγο αργότερα η άτυχη 47χρονηΑφροδίτη Οικονόμου: Ένα όχημα με δύο επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του για άγνωστη ακόμα αιτία και κατέληξε σε ένα κανελέτο κοντά στον δρόμο, στις Κολιρέικες παράγκες. Ο ακριβής λόγος αυτού του ατυχήματος παραμένει ακόμη άγνωστος, με τις αρχές να προσπαθούν να διαπιστώσουν τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, ο οδηγός κατάφερε να απομακρυνθεί μόνος του από το οχήμα, ενώ για να απεγκλωβιστεί η συνοδηγός απαιτήθηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η 47χρονη Αφροδίτη Οικονόμου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο, δυστυχώς, η γυναίκα πέθανε, και μέχρι στιγμής τα ακριβή αίτια του θανάτου παραμένουν άγνωστα. Η εκτέλεση νεκροψίας – νεκροτομής αναμένεται να αποκαλύψει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Θρήνος για τη 47χρονη Αφροδίτη Οικονόμου

Ο θάνατος της 47χρονης Αφροδίτης Οικονόμου αποτελεί ένα εξαιρετικά λυπηρό γεγονός. Η θλίψη σίγουρα θα παραμένει βαθιά χαραγμένη στις καρδιές των οικείων της, που όμως θα συνεχίσουν να την θυμούνται με αγάπη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: