Φαβορί ο ΠΑΟ για Χεζόνια, ο όρος για Μίσιτς – Plan B Αταμάν με top NBAer!

June 3, 2024

Φαβορί ο ΠΑΟ για Χεζόνια, ο όρος για Μίσιτς – Plan B Αταμάν με top NBAer!



Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό με τον κόσμο του να είναι κι αυτός έτοιμος να δώσει βροντερό παρών. Οι «πράσινοι» είναι στα καλύτερά τους, έχοντας πάρει την έβδομή τους Ευρωλίγκα και γενικώς ευρισκόμενοι σε ικανοποιητική κατάσταση. Είναι γνωστό ότι όταν παίρνεις Ευρωλίγκα, μετά δεν είσαι ο ίδιος, αλλά ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια με τον Αρη έδειξε αν μη τι άλλο ότι το μυαλό του δεν είναι ακόμη στο Βερολίνο και στα γλέντια.

Θέλει σαφώς να πάρει και το πρωτάθλημα και να επιβεβαιωθεί αυτό, που είχε πει πριν από καιρό ο Εργκίν Αταμάν ότι οι ουσιαστικοί στόχοι είναι η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχασε το Κύπελλο στην Κρήτη από τον Ολυμπιακό, υπήρξε τότε μία μικρή γκρίνια, αλλά ο Τούρκος προπονητής τους αποζημίωσε όλους και με το παραπάνω. Δεν είναι άλλωστε μικρό πράγμα να παίρνει Ευρωλίγκα την μόλις πρώτη χρονιά της αναστήλωσής σου.

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται και την επόμενη σεζόν με τα ονόματα του Χεζόνια, του Μίσιτς και του Παπαγιάννη να είναι στη πρώτη γραμμή. Δεν σημαίνει, όμως, ότι θα είναι κι αυτοί, που θα αποκτηθούν. Ο Χεζόνια έχει περισσότερες πιθανότητες, ο Μίσιτς θα έρθει μόνο αν φύγει από το ΝΒΑ και του Παπαγιάννη η περίπτωση είναι λίγο πιο πολύπλοκη. Γιατί περνάει καλά στη Φενέρ και ίσως να θελήσει να μείνει και του χρόνου εκεί, έχοντας συμβόλαιο, που αγγίζει τα 2 εκ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει εναλλακτικές για όλες τις περιπτώσεις: από τον Λορέντζο Μπράουν της Μακάμπι μέχρι τον Γκόγκα Μπιτάτζε των Ορλάντο Μάτζικ. Χρήμα υπάρχει ατελείωτο πλέον στην ΚΑΕ και συν τοις άλλοις οι περισσότεροι παίκτες θέλουν πλέον να φορέσουν τα «πράσινα». Ο Παναθηναϊκός μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει σούπερ ελκυστικός προορισμός, επομένως δεν υπάρχει άγχος για τις μεταγραφές. Τουλάχιστον το άγχος που υπήρχε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον παντοδύναμος και στα επόμενα χρόνια θέλει να φτάσει διψήφιο αριθμό κατακτήσεων στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι εννοείται εύκολο, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δείξει ότι είναι ικανός για τα πάντα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: