Παίρνει πίσω τη ζωή της η Ρεγγίνα Μακέδου: Η φωτο με κατακόκκινο μπικίνι & το “ευχαριστώ” στην Υβόννη Μπόσνιακ

July 20, 2023

Παίρνει πίσω τη ζωή της η Ρεγγίνα Μακέδου: Η φωτο με κατακόκκινο μπικίνι & το “ευχαριστώ” στην Υβόννη ΜπόσνιακΑυτό που για πολλούς μοιάζει αυτονόητο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως οι βόλτες στον ήλιο και οι βουτιές στη θάλασσα, για την Ρεγγίνα Μακέδου μέχρι πρόσφατα αποτελούσε μια πολυτέλεια που δεν μπορούσε να απολαύσει πλήρως. Η παρουσία της λευχαιμίας στη ζωή της έφερε περιορισμούς και προκλήσεις, περιορίζοντας την ελευθερία και τις απολαύσεις που οι περισσότεροι θεωρούν δεδομένες.

Ρεγγίνα Μακέδου: Κέρδισε την μάχη με τη λευχαιμία

Η Ρεγγίνα Μακέδου νίκησε άλλη μια φορά τη λευχαιμία, κερδίζοντας τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Τώρα μπορεί να απολαμβάνει μερικές όμορφες στιγμές υπό τον ήλιο, να ποζάρει με αυτοπεποίθηση φορώντας μαγιό και να απολαμβάνει όλα εκείνα που εμείς θεωρούμε δεδομένα. Αυτή η επιτυχία προήλθε από τη δύναμή της, αλλά και τη στήριξη των φίλων της, όπως η Υβόννη Μπόσνιακ που εξέφρασε την χαρά της με ένα γλυκό σχόλιο στη νέα ζωή της αγαπημένης της φίλης.

Πηγή δύναμης και έμπνευσης για το κοινό της:

Η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου αποτελεί μια πηγή έμπνευσης για όλους μας, με τη θάρρος που έχει επιδείξει και τα ενθαρρυντικά μηνύματα που μεταδίδει, καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης μάχης της με τη λευχαιμία τα τελευταία δύο χρόνια. Εκείνη αποτελεί μια πηγή δύναμης και εμπνεύσεως για πολλούς από τους ακόλουθους της στο Instagram, οι οποίοι καθημερινά αντιμετωπίζουν τη μάχη με τον καρκίνο. Η Ρεγγίνα και οι ακολούθοι της αποτελούν ένα δυναμικό κοινότητας που αντλεί δύναμη και ελπίδα ο ένας από τον άλλον.

Νέα αρχή στα 40 της χρόνια:

Το φετινό καλοκαίρι αποτελεί μια σημαντική στιγμή στη ζωή της Ρεγγίνας Μακέδου, καθώς αντιπροσωπεύει το δεύτερο ξεκίνημα για εκείνη και συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 40 χρόνων της. Ενώ για πολλούς είναι φυσιολογικό να απολαμβάνουν τον ήλιο και να πηγαίνουν στην παραλία, για εκείνη, μέχρι πρόσφατα, αυτό ήταν αδύνατο. Η γνωστή γυμνάστρια δεν είχε τη δυνατότητα να εκτίθεται στον ήλιο, λόγω της αποθεραπείας από τις χημειοθεραπείες.

Πρόσφατα όμως, αφού προέβη σε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, αποφάσισε να φορέσει το μαγιό της και να ποζάρει με χαρά: «Let the summer begin. Με ομπρέλα κάτω από την ομπρέλα με το κιμονό όλη μέρα εγώ για μπάνιο πάω, ευτυχώς που πάντα τα παιδιά ξέρουν την κατάσταση και με προσέχουν❤️».

Την Κυριακή αποφάσισε να τολμήσει και να περπατήσει με τους φίλους της, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τον καυτό ήλιο.: «Ίσως μπορείς να καταλάβεις τη χαρά μου που αυτή την ηλιόλουστη Κυριακή ήμουν έξω με τους φίλους μου».

Και σε αυτή την χαρά η κολλητή της φίλη Υβόννη Μπόσνιακ την ενθάρρυνε με το σχόλιό της γράφοντας της: «Έλα μοντέλο μου!».

Ρεγγίνα Μακέδου-Υβόννη Μπόσνιακ: Η γνωστή φιλία τους 

Η φιλία των δύο γυναικών παρέμενε άγνωστη για μεγάλο διάστημα, ωστόσο η Ρεγγίνα μας έδωσε την απάντηση μέσω μιας ανάρτησής της. Αποκάλεσε τη φίλη της νεράιδα της και εξήγησε πώς αυτή ήταν πάντα εκεί, δίπλα της, τόσο στις χαρές όσο και στις δυσκολίες της ζωής: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που η ομορφιά της ψυχής τους αποτυπώνεται στο πρόσωπο τους. Η νεράιδα μου όπως εγώ την λέω … που σιωπηλά με πολύ αγάπη, είναι δίπλα μου πάντα. Σε ευχαριστώ για όλα αγαπημένη μου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: