Τέλος Ελ Αραμπί, 4ος ο Κωστούλας – Φέρνει τερματοφύλακα, έκπληξη με Έλληνα!

June 4, 2024

Τέλος Ελ Αραμπί, 4ος ο Κωστούλας – Φέρνει τερματοφύλακα, έκπληξη με Έλληνα!



Την κατάκτηση του Conference League πανηγύρισε ο Ολυμπιακός μέσα στο γήπεδο της ΑΕΚ, με τους Πειραιώτες να αποδεικνύουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι μετά την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Λιμάνι.

Ο πεπειραμένος τεχνικός έχει το know how για την κατάκτηση ευρωπαϊκών τίτλων, καθώς την περασμένη αγωνιστικη περίοδο είχε κερδίσει το Europa League με τη Σεβίλλη. Και στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι έχει βρει την ομάδα που ήθελε για να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Στην πλατεία Αλεξάνδρας έχουν αρχίσει την εκπόνηση του σχεδίου για το ερχόμενο καλοκαίρι – Σχέδιο που θα υλοποιηθεί, ώστε ο 63χρονος προπονητής να φέρει την ομάδα στα μέτρα που θέλει, για να παρουσιάσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ακόμα καλύτερους τους Πειραιώτες.

Το πρώτο και πιο σημαντικό θέμα, αυτό που “καίει” την ομάδα, είναι να έρθει ένας επιθετικός μέχρι το πολύ τις αρχές Ιουλίου. Γιατί το σίριαλ με τον Αγιουμπ Ελ Κααμπί συνεχίζεται και, ακόμα κι αν τελικά ο διεθνή Μαροκινός φορ συνεχίσει στην ομάδα, ο Ολυμπιακός χρειάζεται έτσι κι αλλιώς έναν ακόμα επιθετικό. 

Γιατί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Ναβαρο δεν υπολογίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ ο Γιόβετιτς ακόμα κι αν τελικά συνεχίσει στο ρόστερ δεν θα είναι για τη θέση του φουνταριστού. Στη θερινή προετοιμασία έχει αποφασιστεί να λάβει μέρος ο Χαράλαμπος Κωστούλας, που έχει βγάλει μάτια με τα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών, αλλά η περίπτωσή του είναι ανεξάρτητη από τις υπόλοιπες κινήσεις για το ρόστερ.

Γιατί οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τον Ελ Κααμπί (αν τελικά συνεχίσει) και έναν ακόμα για Νο2, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει ως τρίτη λύση ένας ακόμα επιθετικός – Με τον Κωστούλα να είναι, αρχικά, τέταρτη επιλογή για τον Μεντιλίμπαρ. Κρατήστε το όνομα του Αζίζ, της Ρίο Άβε, σε μια άκρη του μυαλού σας ως τρίτη λύση στην επίθεση.

Αυτό που επίσης ακούγεται για τον Ολυμπιακό, είναι ότι κυκλοφορεί στην αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ – Προσοχή! Δεν εννοούμε την περίπτωση του Νίκου Αθανασίου, του Ατρόμητου, που αν αποκτηθεί θα ειναι για τρίτη λύση και για να ενισχυθεί ο ελληνικός κορμός του ρόστερ. Αλλά μια πιο αξιόπιστη επιλογή, που θα μπορεί να μοιραστεί με τον Ορτέγκα τις υποχρεώσεις τής θέσης ακόμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το γεγονος ότι θα έρθει ένας ακόμα τερματοφύλακας, επίσης, είναι δεδομένο από τη στιγμή που στην ομάδα θα συνεχίσει ο Τζολάκης ως βασικός και ο Πασχαλάκης ως Νο2, αν και εδώ δεν μπορεί να αποκλειστεί να υπάρξει λύση από την Ισπανία που να γνωρίζει καλά ο Μεντιλίμπαρ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: