Οργισμένος και αγανακτισμένος ο Γιάννης Κότσιρας: Παραμένει εγκλωβισμένος μετά από 44 ώρες χωρίς ρεύμα

January 28, 2022

Οργισμένος και αγανακτισμένος ο Γιάννης Κότσιρας: Παραμένει εγκλωβισμένος μετά από 44 ώρες χωρίς ρεύμα

Ο Γιάννης Κότσιρας εξέφρασε την αγανάκτησή του, καθώς παραμένει εγκλωβισμένος, αφού οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι, λόγω της έντονης χιονόπτωσης στην Αττική, ενώ για 44 ώρες δεν είχε ρεύμα.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, ο τραγουδιστής εξήγησε την κατάσταση που βιώνει, εγκλωβισμένος, κυριολεκτικά και μεταφορικά, στους διαδικτυακούς του φίλους.

Μάλιστα, δημοσίευσε το τραγούδι «Επίδαυρος» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και υπογράμμισε πως ταιριάζει απόλυτα στην κατάσταση.

Τα είπε “έξω από τα δόντια” ο Γιάννης Κότσιρας

Όπως επεσήμανε ο Γιάννης Κότσιρας «Μετά από 44 ώρες χωρίς ρεύμα και ένα εγκλωβισμό που ακόμη συνεχίζεται, μπορώ να σας ευχηθώ και πάλι καλημέρα. Τα τελευταία 20 χρόνια ζούμε ακριβώς το ίδιο έργο, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές κάθε φορά αλλά πάντα με την ίδια ανικανότητα και αναλγησία. Αντί να επενδύουν στις βασικές δομές, στην υγεία, την Παιδεία, στην πολιτική προστασία και γενικά σε όλα αυτά που κάνουν ένα κράτος λειτουργικό και σύγχρονο και τον πολίτη να αισθάνεται ασφαλής, οι εκπρόσωποι μας, αυτοί που εμείς επιλέγουμε και εμείς πληρώνουμε, επενδύουν στο μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει να λειτουργεί απρόσκοπτα. Στην προπαγάνδα. Ώστε να τους λιβανίζουν και να μας λένε πόσο καλοί είναι και πόσο ευτυχισμένοι είμαστε εμείς. Και στο τέλος να προσπαθούν να εξαγοράσουν την αγανάκτησή μας, ως αποζημίωση για τις διαχρονικά δικές τους ευθύνες αλλά πάντα με δικά μας χρήματα. Δεν θα το συνεχίσω άλλο γιατί ειλικρινά έχω κουραστεί. Άλλωστε και με αφορμή το χθεσινό Μουσικό Κουτί που άνοιξε χθες στην ΕΡΤ για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, πολλές φορές τα τραγούδια τα λένε όλα καλύτερα. Αυτό έχω επιλέξει να κάνω τα τελευταία χρόνια. Να μιλώ μέσα από τα τραγούδια. Η Επίδαυρος λοιπόν σήμερα, του Λαυρέντη μας, στους συγκλονιστικούς στίχους του Ισαάκ Σούση. “Κι αν η παράσταση που δόθηκε γελοία κι αν μας εμπαίξανε οι πρωταγωνιστές, στα ρημαγμένα σκηνικά και στα τοπία, γυρνάν οι στίχοι του Ευριπίδη σαδιστές. Να μου θυμίζουν ότι είμαι εγκλωβισμένος. Μέσα σε ψέματα που γίνανε θεσμοί. Να ειρωνεύονται πως ζω ευτυχισμένος, κι άλλος στη θέση μου έχει θυσιαστεί”».

Η ανάρτηση του Γιάννη Κότσιρα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: