Έξω φρενών η Πόπη Χατζηδημητρίου: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου συμπεριφέρεται έτσι"

January 28, 2022

Έξω φρενών η Πόπη Χατζηδημητρίου: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου συμπεριφέρεται έτσι"

Η Πόπη Χατζηδημητρίου, η οποία μένει στον Μαραθώνα, έζησε μία απίστευτη ταλαιπωρία, λόγω της έντονης χιονόπτωσης, καθώς έμεινε για 32 ώρες χωρίς ρεύμα.

Εκτός εαυτού η Πόπη Χατζηδημητρίου

Μιλώντας στο Happy Day, υπογράμμισε «καλημέρα από τον ακριτικό Μαραθώνα, την εσχατιά της Ελλάδας και με μία ειλικρινή συγγνώμη για όλους εμάς εδώ… Εγώ μπορεί να έχω ρεύμα μετά από 32 ώρες, αλλά εδώ η περιοχή έχει τεράστιο πρόβλημα. Στο Γραμματικό, στον Σχοινιά, στον Τύμβο του Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα που είναι από τη Δευτέρα μέσα στα σπίτια τους παγωμένοι και χωρίς ρεύμα».

Η αγανάκτησή της Πόπης Χατζηδημητρίου για την αδιαφορία των υπευθύνων

Και συμπληρώνει εκνευρισμένη η Πόπη Χατζηδημητρίου «δεν είμαι ακρίτας, είμαι 40’ από την Αθήνα. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου συμπεριφέρεται έτσι. Να μου λένε ότι η λεωφόρος Μαραθώνος δεν ανήκει στο κράτος. Στην έκτη χώρα στην Ευρώπη με το ακριβότερο ρεύμα και όταν το έχω ανάγκη, δεν το έχω, θα πρέπει εμείς να το πληρώσουμε; Αυτή τη στιγμή υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εκεί έξω, που είναι μόνος, εγκλωβισμένος, παγωμένος και παίρνει μία ρημαδογραμμή κι ακούει έναν αυτόματο τηλεφωνητή να του λέει ότι κάθε δύο ώρες παίρνει παράταση. Αυτό ζήσαμε εμείς. Πόσες συγγνώμες να ακούσουμε πια;».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: