Αλέξανδρος Κοψιάλης: "Κάρφωσε" όσους τον πρόδωσαν για "να βγάλουν τη ρετσινιά από πάνω τους"

January 28, 2022

Αλέξανδρος Κοψιάλης: "Κάρφωσε" όσους τον πρόδωσαν για "να βγάλουν τη ρετσινιά από πάνω τους"





Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο στόχαστρο, με αφορμή την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, με τους χρήστες των social media, διάσημους και μη, να τα έχουν βάλει μαζί του και να έχει χάσει πολλούς followers.

Αποκορύφωμα, μάλιστα, των όσων έχουν συμβεί ήταν να κατέβει ο διαγωνισμός που έκανε από κοινού με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο με δώρο ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Ο ίδιος μέσω των stories του στο Instagram, «κάρφωσε» όλους όσους τον πρόδωσαν για να βγάλουν, όπως υπογράμμισε, «τη ρετσινιά από πάνω τους».

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης εναντίον εκείνων που τον πρόδωσαν

Όπως επεσήμανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης «είδα κομμάτια από το παρελθόν μου που το σ’ αγαπώ πήγαινε καραμέλα. Να χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου, ανεβάζοντας story γεμάτα νόημα στο instagram. Φωτογραφίζοντας τον κακοποιό (δηλαδή εμένα) είτε μιλώντας στην κάμερα είτε βάζοντας φθηνά quotes πατώντας στη google τη λέξη κάρμα. Χάρηκαν με το επικείμενο τέλος μου, χαίρομαι που η μοίρα μου και οι επιλογές μου σας πέταξαν στο παρελθόν. Και χαίρομαι επίσης που ποτέ μου δεν ευχαριστήθηκα με την δυστυχία σας, σε αντίθεση με εσάς».

Αλέξανδρος Κοψιάλης νέα ανάρτηση στο instagram

Και συμπληρώνει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για τους χρήστες των social media «είδα διαδικτυακούς μου φίλους celebrity και μη, με τους οποίους έχω πει παραπάνω από μια κουβέντα και ένα απλό καλησπέρα, έχουμε ανταλλάξει απόψεις, έχουν ζητήσει βοήθεια και τους την έδωσα απλόχερα όπως κάνω πάντα και σπεύδουν να με σβήσουν από φίλο λες και έπρεπε να βγάλουν μια ρετσινιά από πάνω τους, έναν βραχνά που έψαχναν καιρό να πετάξουν και τώρα τους δόθηκε η ευκαιρία. Όσο για αυτούς που με αφαίρεσαν από ακόλουθο για να μην δω ότι μου έκαναν unfloow. Όταν το είδα γέλασα πολύ δυνατά, αλήθεια. Να είναι καλά η τεχνολογία».

Αλέξανδρος Κοψιάλης instagram

Οι ευχαριστίες του Αλέξανδρου Κοψιάλη σε όσους στάθηκαν στο πλευρό του

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ευχαρίστησε τους χρήστες των social media που στέκονται στο πλευρό του ίδιου και της οικογένειάς του, σημειώνοντας «όμως υπήρξαν και εκείνοι οι οποίοι με στήριξαν, από εκεί που δεν το περίμενα, σιωπηλά χωρίς να ψάχνουν cloud και χωρίς να κάνουν θόρυβο. Έπεσε εντελώς τυχαία στην αντίληψή μου και τους βγάζω το καπέλο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: