Δημήτρης Σκαρμούτσος για Survivor 5: «Η παραγωγή ξέρει τι κάνει για να βγαίνει προς τα έξω το ερωτικό» – Survivor

January 14, 2022

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (13/1) ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor 5 και στο φλερτ που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.



Ο γνωστός σεφ έκανε λόγο για ένα πολύ επιτυχημένο κόνσεπτ με έξυπνη στρατηγική που ξέρει πώς να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου για το Survivor 5

«Το Survivor θεωρώ ότι είναι πολύ επιτυχημένο concept. Το κάνει μία εταιρεία με πολύ μεγάλη εμπειρία. Για να πηγαίνει προς τα εκεί, σημαίνει πως κάτι έχουν δει που δεν έχουμε δει οι υπόλοιποι. Η παραγωγή ξέρει τι κάνει για να βγαίνει προς τα έξω το ερωτικό», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεφ.

«Θα ταξιδέψω στον Άγιο Δομίνικο» – “Έσπασε” τη σιωπή του ο πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή

Μεγάλο «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση πως ο πρώην σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή πάει στον Άγιο Δομίνικο. Ο ίδιος το πρωί της Πέμπτης (13/1) μίλησε στην εκπομπή Love it και εξήγησε πως θα κάνει ένα ταξίδι αναψυχής στον Άγιο Δομίνικο, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στον νέο κύκλο του Survivor 5.

«Με τη Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε στις Σέρρες για τις ανάγκες της παράσταση που έπαιζε. Ήρθαμε πιο κοντά, βγαίναμε, ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ. Τον Σεπτέμβριο, για δικού μας λόγους αποφασίσαμε να το λήξουμε.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! H Μυριέλλα όπως την γνώρισα έτσι είναι και στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει.

Ως παίκτης όχι, αλλά θα ταξιδέψω αυτές τις μέρες για Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού με φίλους, λόγω και της αναγνωσιμότητας που πήρε το μέρος λόγω του Survivor. Έχω κανονίσει αυτό το ταξίδι από τον Σεπτέμβριο», είπε ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: