Δεν μπαίνεις στο αγαπημένο σου τζιν; Κάνε αυτό και σώθηκες! – Funny-Περίεργα

January 14, 2022

Οι περισσότερες αγαπάμε τα τζιν παντελόνια όσο λίγα ρούχα μέσα στη ντουλάπα μας, καθώς πάνε παντού.



Από το γραφείο μέχρι το σινεμά και από την εκδρομή μέχρι το βράδυ στο club. Όσο όμως τα αγαπάμε άλλο τόσο απογοητευόμαστε εκείνη την δύσκολη στιγμή, όταν έχουμε πάρει ένα-δυο κιλάκια και το αγαπημένο μας skinny τζιν δεν κουμπώνει πια τόσο εύκολα.

Survivor spoiler 13/01: Νέα οικειοθελής αποχώρηση! Θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 13/01: Νέα οικειοθελής αποχώρηση! Θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο

Με την ευκαιρία δες εδώ πώς να πλένεις σωστά το τζιν σου.

Πριν τα βάψεις μαύρα πάντως και αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι έφτασε η ώρα της αντικατάστασης δοκίμασε κάποιο από τα παρακάτω βήματα που υπόσχονται να φέρουν το αγαπημένο παντελόνι σου και πάλι στα μέτρα σου.

δεν μπαίνεις στο τζιν

Γέμισε ένα μπουκαλάκι με χλιαρό νερό και ψέκασε με αυτό το τζιν παντελόνι σου ενώ τραβάς ταυτόχρονα τα μπατσάκια προς τα έξω για να ανοίξουν.

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

Αφαίρεσε το ζωνάκι στο πάνω μέρος του τζιν σου και βάλε στη θέση του ένα πιο μαλακό υλικό που θα κουμπώνει πιο εύκολα στη μέση.

Και τώρα τα μεγάλα μέσα: Κάνε ένα ζεστό μπάνιο, φορώντας το τζιν. Ακούγεται τραβηγμένο αλλά θα το κάνει να ανοίξει και να γίνει ένα με το σωματοτυπό σου.

Το μυστικό για να βγάλεις τη μυρωδιά του τσιγάρου από τα ρούχα

Για τις περιπτώσεις λοιπόν που η τσιγαρίλα έχει ποτίσει το ρούχο και θες να τη διώξεις μακριά, κάνεις κάτι από τα παρακάτω:

  • Τα βγάζεις στο μπαλκόνι να αεριστούν όλο το βράδυ. Μερικές φορές όμως, ούτε αυτό είναι αρκετό. Πάμε παρακάτω.
  • Περνάς τα ρούχα με μία βούρτσα που έχεις βυθίσει μέσα σ’ ένα λίτρο νερό με ένα κουταλάκι αμμωνία.
  • Προληπτικά βάζεις μερικά ξυλάκια γαρύφαλλου και κανέλας στην ντουλάπα. Είναι έντονες μυρωδιές, οι οποίες θα εμποδίσουν την τσιγαρίλα να επικρατήσει πάνω στο ύφασμα.
  • Βάζεις μέσα σε μία σακούλα (πλαστική) το ρούχο 2-3 κουταλάκια μαγειρική σόδα και λίγο μαλακτικό ρούχων ή αιθέρια έλαια. Τα αφήνεις για καμιά ώρα και μετά ρίχνεις το ρούχο στο πλυντήριο. Την επόμενη φορά που θα καπνίσεις φορώντας αυτό το ρούχο, η τσιγαρίλα δεν θα είναι τόσο επίμονη.
  • Ψεκάζεις τα ρούχα με σπρέι που περιέχει νερό και βότκα. Κι όμως, η βότκα δεν πίνεται μόνο, έχει κι άλλη χρήση: φρεσκάρει τα ρούχα.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: