Βάσω Λασκαράκη: Οι τρυφερές ευχές στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του

January 14, 2022

Βάσω Λασκαράκη: Οι τρυφερές ευχές στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του


διαφ.
Η Βάσω Λασκαράκη ευχήθηκε «χρόνια πολλά» μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram, στον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο για τα γενέθλιά του.Βάσω Λασκαράκη: Η ανάρτηση για τα ...
διαφ.
Η Βάσω Λασκαράκη ευχήθηκε «χρόνια πολλά» μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram, στον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο για τα γενέθλιά του.Βάσω Λασκαράκη: Η ανάρτηση για τα ...Η Βάσω Λασκαράκη ευχήθηκε «χρόνια πολλά» μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram, στον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο για τα γενέθλιά του.

Βάσω Λασκαράκη: Η ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της

Η γνωστή ηθοποιός αναρτώντας μία φωτογραφία που είναι μαζί, έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα προς τον σύντροφό της για τη σημερινή μέρα. Χαρακτηριστικά η ίδια έγραψε: «Χρόνια πολλά πολλά πολλά και όμορφα αγάπη μου. Να σε χαιρόμαστε».

Τόσο ο γνωστός σεφ, όσο και η σύζυγός του προβαίνουν συχνά σε αναρτήσεις, ο ένας για τον άλλον, εκδηλώνοντας δημόσια την αγάπη τους. Υπενθυμίζουμε πως ο Λευτέρης Σουλτάτος πριν από λίγο καιρό είχε υποστηρίξει μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση την σύντροφό του, όταν δέχτηκε αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία με τα κουτάβια.

View this post on Instagram

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: