Πέτρος Ξεκούκης: «Το μεγάλο κακό του ιού: Δημιούργησε ρουφιάνους που καταδίδουν τους συνανθρώπους τους»

January 27, 2021Πέτρος Ξεκούκης: «Το μεγάλο κακό του ιού: Δημιούργησε ρουφιάνους που καταδίδουν τους συνανθρώπους τους»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να παραχωρήσει μία απολαυστική και παράλληλα αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο ίδιος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του σε ακόμη μία συνέντευξή του. Αντίθετα, επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά για τα θέματα που θέλησε να θίξει, ενώ απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν. Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του:

Όλα όσα ανέφερε

«Όλον αυτόν τον καιρό δεν φοβάμαι καθόλου, διότι σε αυτόν που φοβάται, δημιουργείται πανικός. Και στον πανικό μπορεί να κάνεις λάθη», ανέφερε αρχικά, ο Πέτρος Ξεκούκης.

«Αυτός ο ιός δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο κακό: ανθρώπους ρουφιάνους, που κάθονται και καταδίδουν τι κάνει ο συνάνθρωπος τους. Άκουγα κόσμο που έλεγε ότι πήγε στον Άγιο Δημήτριο και κόλλησαν. Γιατί δεν μιλάμε για όλους τους άλλους που πήγαν και παραβίασαν την καραντίνα, να μην πούμε ονόματα και κόμματα, στις 17 Νοέμβρη; Η Θεία Κοινωνία είναι αδιαπραγμάτευτη και το λέει ο ίδιος ο Θεός», είπε στη συνέχεια, ο Πέτρος Ξεκούκης.

«Κολλάει δηλαδή στην εκκλησία, που είναι άτομο παρά άτομο μέσα σε έναν ναό πανύψηλο 50 μέτρων και δεν κολλάει στο σούπερ μάρκετ;» σχολίασε καταλήγοντας, ο ίδιος.

Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Έλα χαμογέλα»

 

Πηγή : hairt.gr

Διαβάστε επίσης: