Σάσα Μπάστα: Νέα καταγγελία για παρενόχληση – "Μπήκε στο καμαρίνι και μου όρμησε"

January 27, 2021Σάσα Μπάστα: Η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε σε μία καταγγελία. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, το οποίο υπέστη η ίδια. Μετά τα όσα ανέφερε η αθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου, μίλησε για τη βία που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Το συγκεκριμένο περιστατικό στάθηκε η αφορμή για να μιλήσουν πολλά άτομα για περιστατικά βίας που έζησαν οι ίδιοι. Αναλυτικότερα, η εξομολόγησή της Σάσα Μπάστα:Σάσα Μπάστα: Όλα όσα ανέφερε

«Γενικά και σε μας συμβαίνουν πολλά στη νύχτα. Πόσω μάλλον όταν εμπλέκεται το αλκοόλ. Συγκεκριμένα, συμβαίνουν πολλά την ώρα της φωτογραφίας. Την ώρα που έρχεται ο άλλος για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, απλώνει περισσότερο χέρι. Δηλαδή, αντί να σου βάλει το χέρι στη μέση, στο βάζει πολύ πιο κάτω. Έχω χτυπήσει άνθρωπο γι’ αυτό πολλές φορές. Μερικοί γελούσαν και σε κάποιους, εννοείται, δεν έκατσα να βγάλω και φωτογραφία μαζί τους», δήλωσε στην εφημερίδα Ontime, η Σάσα Μπάστα.

Θυμήθηκε το περιστατικό με κάποιον που είχε μπει στο καμαρίνι της και αμέσως πήγε να της ορμήσει: «Έχουν έρθει στο καμαρίνι μου με τσαμπουκά για φωτογραφία –εντός εισαγωγικών πάντα- και έχω δεχτεί λεκτική παρενόχληση, αλλά ευτυχώς ήταν και άλλοι στο καμαρίνι και τον έβγαλαν έξω. Έχει μπει και κάποιος μέσα στο καμαρίνι και μου όρμησε. Κάλεσα τους υπεύθυνους και τον έβγαλαν», ανέφερε μετά η γνωστή τραγουδίστρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: