Survivor spοiΙer 26/1 οριστικό: Αυτή η ομάδα πηγαίνει σήμερα στο συμβούλιο.

January 27, 2021

Survivor spοiΙer 26/1 οριστικό: Αυτή η ομάδα πηγαίνει σήμερα στο συμβούλιο.





Survivor διαρροή 26/1: Ρωτήσαμε, μάθαμε και είναι οριστικό! Ξέρουμε ποιος κερδίζει το 2ο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor την Τρίτη.
Survivor διαρροή 26/1
Survivor διαρροή 26/1: Δεν θα σας αφήναμε πολύ σε αγωνία τη σημερινή μέρα. Μετρημένα κουκιά άλλωστε είναι ορισμένες καταστάσεις για το Survivor. Η ασυλία είναι πλέον ένα από τα πιο ενδιαφέροντα έπαθλα. Διότι κρύβει από πίσω και το ποιος παίκτης θα συνεχίσει στο παιχνίδι.

Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ λοιπόν έχουμε το δεύτερο αγώνα ασυλίας στο σημερινό επεισόδιο. Και εκεί περιμένουμε να δούμε με αγωνία αν είναι εφικτό να δούμε κάτι αλλιώτικο από τα συνηθισμένα. Από τη μέρα που χωρίστηκαν οι δύο ομάδες έχουμε δει πέντε αγώνες. Σε όλους κέρδισαν οι μπλε. Σε όλους. Δύο-τρία ντέρμπι τα είδαμε. Στα άλλα ματς η ομάδα που διάλεξε ο Τζέημς Καφετζής ήταν… σαρωτική.


Καλύτερος παίκτης βάσει στατιστικών ο ίδιος εννοείται. Αποκορύφωμα στο διασυρμό δεν ήταν άλλο από το 10-3 της Δευτέρας. Το ζητούμενο λοιπόν και η ερώτηση είναι τι θα γίνει στο δεύτερο αγώνα ασυλίας ανάμεσα σε μπλε και κόκκινη ομάδα. Θα είναι μία ακόμα φορά τα πράγματα όπως τα ξέρουμε;

Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας είπε για μία ακόμα φορά τα ίδια. Και τα ίδια. Η ομάδα που κερδίζει ξανά είναι η μπλε. Δεν αναμένεται ούτε τώρα κάτι διαφορετικό στη συνήθειά μας. Αν δεν αποχωρήσουν οι αδύναμοι παίκτες από τους κόκκινους, δεν θα δούμε αλλαγές. Πρέπει οι παίκτες που δεν φέρνουν νίκες να αποχωρήσουν! Διότι αν δεν αρχίσουμε να βλέπουμε ντέρμπι θα το γυρίσουμε στα τρία πολυπόθητα ναι του Masterchef


Πηγή

Διαβάστε επίσης: