Υβόννη Μπόσνιακ: «Όταν ήρθα εδώ δεν μιλούσα ελληνικά. Ένας ταξιτζής με έκλεψε και μου έσπασε τα δάχτυλα»

January 18, 2021



Υβόννη Μπόσνιακ: Η γνωστή σχεδιάστρια φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «The dot». Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου έδωσε το «παρών» στη συγκεκριμένη εκπομπή για να παραχωρήσει συνέντευξη. Μάλιστα, η Υβόννη Μπόσνιακ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της. Αντίθετα, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στη δυσάρεστη εμπειρία που είχε όταν ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για μία δουλειά στο μόντελινγκ. Αναλυτικότερα:



Υβόννη Μπόσνιακ: Ορισμένες από τις δηλώσεις της

«Πρώτη φορά ήρθα στην Ελλάδα με direct booking. Πήρα την πρώτη πτήση στις 6 το πρωί και από το αεροδρόμιο πήγα στο στούντιο. Στις 11 το βράδυ μετά μου λένε να πάρω ένα ταξί και να ξαναγυρίσω στο αεροδρόμιο. Αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει. Έχω μία μικρή τσάντα και κάθομαι μπροστά. Δεν μιλούσα ελληνικά, αλλά ούτε ο ταξιτζής αγγλικά. Του λέω λοιπόν ότι θέλω ένα περίπτερο να πάρω κάτι», είπε αρχικά η Υβόννη Μπόσνιακ.

«Κατεβαίνω, πάω να πιάσω την τσάντα μου, μου δίνει μία μπουνιά, κλείνει την πόρτα και μου σπάει τα δάχτυλα. Τα πήρε όλα και έφυγε. Ήταν απίστευτο. Είπα ότι δεν θα ξαναέρθω ποτέ. Δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Είμαι μέσα στα αίματα, και ήταν ένας κύριος από το περίπτερο και με βοήθησε…», ανέφερε στη συνέχεια, η Υβόννη Μπόσνιακ.

Υ. Μπόσνιακ: Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «The dot»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: