Άννα Μιχαήλου: Η καριέρα που παράτησε, οι λάθος αποφάσεις, η μονάκριβη κόρη και η ζωή της σήμερα

January 18, 2021



Η Άννα Μιχαήλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Μετά το σχολείο, αποφοίτησε αριστούχος από τη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ το 1986.



Της; Έπη Τρίμη

Μέσα στα επόμενα χρόνια, ξεκίνησε την καριέρα της. Το 2010, έπειτα από τετράχρονη σχέση, παντρεύτηκε τον κτηνίατρο Ερρίκο Τσιπιανίτη. Στις 10 Φεβρουαρίου 2011, απέκτησαν την κόρη τους, Χριστίνα.

Η αποχή από την υποκριτική

Τελευταία τηλεοπτική της δουλειά ήταν η σειρά «Δικαίωση» στο Mega τη σεζόν 2014-2015. Η Άννα Μιχαήλου έχει παίξει στο παρελθόν σε πολλές και πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές ωστόσο,τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση καθώς έχει δώσει την προσοχή στην κόρη της. Απολαμβάνει στιγμές με την οικογένειά της και συνεχίζει να είναι μια όμορφη γυναίκα που ξέρει να βάζει προτεραιότητες στη ζωή της.

Η ίδια έχει πει σχετικά: «Ασχολούμουν με την κόρη μου. Ήταν αρκετά μικρή και σαφώς είναι δύσκολο να συνδυάσεις παιδί και τηλεόραση. Όλα έχουν βέβαια να κάνουν με τις βοήθειες που έχει μια νέα μητέρα αλλά και από το εάν θέλει να μεγαλώσει η ίδια το παιδί της. Δεν είναι μία η απάντηση. Έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία και τις επιλογές σου», δήλωσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

«Όσες φορές οι αποφάσεις μου ήταν εν θερμώ τις περισσότερες φόρες ήταν λάθος»

«Όσο ήμουν μικρότερη, το συναίσθημα ήταν πάνω από τη λογική. Τώρα νομίζω ότι η λογική είναι λίγο πάνω από το συναίσθημα. Εννοώ ότι κανείς πριν πάρει μια απόφαση θα πρέπει να την επεξεργάζεται λογικά και αυτό προσπαθώ να κάνω. Αυτό δεν σημαίνει ότι μου λείπει το συναίσθημα. Απλώς θεωρώ ότι όσες φορές οι αποφάσεις μου ήταν εν θερμώ τις περισσότερες φόρες ήταν λάθος», τόνισε στο Τηλεκοντρόλ το 2014 η Άννα Μιχαήλου και έχει απόλυτο δίκιο.

Εμείς, της ευχόμαστε να είναι πολύ ευτυχισμένη, να χαμογελά πάντα και ελπίζουμε να τη δούμε σύντομα σε μια νέα δουλειά καθώς είναι εξαιρετική επαγγελματίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: