Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αφού δυστυχώς δεν μίλησα τότε, δεν θα μιλήσω ούτε τώρα»

January 18, 2021



Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η γνωστή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ευτυχείτε». Η ίδια πήρε θέση για την αποχώρησή της από το Survivor. Ωστόσο, δεν θέλησε να αναφερθεί συγκεκριμένα στους λόγους που αποχώρησε, διότι δεν ήθελε να κάνει κακό σε κάποιον, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Αναλυτικότερα:



Ε. Παπαδοπούλου: Αποσπασματικά, οι δηλώσεις της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν σήμερα (σ.σ. Δευτέρα 18 Ιανουαρίου του 2021) η Ειρήνη, την οποία ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου για τους λόγους που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήρθε σε δύσκολη θέση, τονίζοντας πως αφού δεν μίλησε τότε, δε θα μιλήσει ούτε τώρα.

«Στην αρχή είχαμε έρθει όλοι κοντά, μετά απομακρυνθήκαμε. Με τον Γιώργο είχα έρθει κοντά. Είναι πολλοί οι λόγοι που αποχώρησα τότε, δεν ήταν ένας. Δεν ένιωθα ότι ήμουν στο κατάλληλο περιβάλλον που ταιριάζει για μένα. Ένιωθα ανεπιθύμητη εκεί μέσα. Δεν ήταν οι συνθήκες επιβίωσης, εγώ άντεχα, δεν ήταν ούτε καν το ψυχολογικό κομμάτι. Έχει να κάνει με… Και μπούλινγκ έγινε», είπε αρχικά, η Ειρήνη.

«Έρχομαι σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή γιατί από τη στιγμή που δεν μίλησα τότε, δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να μιλήσω τώρα και να πω κάποια πράγματα. Για κάποιο λόγο δεν μίλησα τότε, είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ακολουθεί βίντεο, με τα όσα ανέφερε στις δηλώσεις της στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ευτυχείτε»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: