Αλγερινοί ανήλικοι οι δράστες που έδειραν τον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια

January 15, 2021

Αλγερινοί ανήλικοι οι δράστες που έδειραν τον σταθμάρχη του μετρό στην ΟμόνοιαΕνα βήμα πριν την σύλληψη των δραστών που γρονθοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό βρίσκεται η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες και από μαρτυρίες φαίνεται να πρόκειται για ανήλικους με καταγωγή πιθανά από την Αλγερία αν και μιλούσαν καθαρά ελληνικά σύμφωνα με μαρτυρία του θύματοςΟι δράστες που ξυλοκόπησαν χθες τον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια φαίνεται οι αρχές να είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση τους και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να πρόκειται για ανήλικους με καταγωγή πιθανά από την Αλγερία.

Οι δύο δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν άγρια τον άτυχο σταθμάρχη, επειδή, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη στην Ομόνοια, τους ζήτησε να φορέσουν τη μάσκα τους και παράλληλα να κατεβάσει ο ένας τα πόδια του από κάθισμα.

Οι δύο νεαροί που είχαν απολύτως ίδιο ακριβως ντύσιμο μετά την επίθεση κινήθηκαν προς τον σταθμό του ηλεκτρικού στην Ομόνοια, επιβιβάσθηκαν σε συρμό και εξήλθαν από το Μοναστηράκι, όπου επεκτείνεται η έρευνα των αστυνομικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ «οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του».

Το θύμα με πόνους στο πρόσωπο και το σώμα του μεταφέρθηκε σε χώρο του σταθμού, από όπου τον παρέλαβε μετά από λίγο το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες διέφυγαν.

Πηγή: tilestwra.com

Διαβάστε επίσης: