Survivor spoiler: Αυτοί οι 2 Μαχητές μετακομίζουν στην ομάδα των Διασήμων!

January 15, 2021

Survivor spoiler: Αυτοί οι 2 Μαχητές μετακομίζουν στην ομάδα των Διασήμων!





Survivor spoiler: Της «αποκαλύψεως» γίνεται στο Survivor με το Athensmagazine.gr να έχει όλες τις αποκλειστικότητες, όπως την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο αλλά και την ανάμειξη των ομάδων!

Από το πρωί της Τρίτης σας έχουμε ενημερώσει ότι η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει ανάμειξη των ομάδων ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικό το παιχνίδι! Ήδη δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον και η τηλεθέαση πέφτει, την ίδια ώρα που σε λίγες μέρες ο ανταγωνισμός για το ριάλιτι μεγαλώνει αφού ξεκινάει το Master Chef, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι «εξαφανίσει» το Survivor σε τηλεθέαση!

Πάμε όμως στο ρεπορτάζ! Ξέρετε πως στο Athensmagazine.gr διαβάζετε μόνο αλήθειες! Πρώτα εδώ ο Παναγιώτης Παπανικολάου σας αποκάλυψε πως οι δύο ομάδες πρόκειται να αναμειχθούν, πρώτοι εδώ επίσης διαβάσατε το πρωί της Τετάρτης πως η Κάτια Ταραμπάνκο ζήτησε να αποχωρήσει! Το δεύτερο επιβεβαιώθηκε, το πρώτο ακούγεται παντού! Και εμείς σας έχουμε περαιτέρω ρεπορτάζ! Ποια είναι τα πρώτα δύο ονόματα των Μαχητών που ακούγονται για τους Διάσημους;


Survivor spoiler: Ποιοι Μαχητές μετακομίζουν στους Διασήμους;


Το Athensmagazine.gr πήρε τα τηλεφωνά του και έμαθε πληροφορίες! Αρχικά μην θεωρείται δεδομένο πως οι παίκτες που θα δοθούν στην ομάδα των Διασήμων θα γίνει με ψηφοφορία! Δύο ονόματα έφτασαν στα αυτιά σας αλλά σε καμία περίπτωση μην θεωρείται δεδομένο το παραμικρό! Τζέιμς Καφετζής και Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου κλείνουν το «μάτι» προς την ομάδα των Διασήμων! Θα γίνει ή μετάβαση κι αν ναι πόσο θα ενισχύσουν πραγματικά την αντίπαλη ομάδα από την στιγμή που η Κάτια Ταραμπάνκο αποτελεί παρελθόν; Ο Τζειμς σίγουρα είναι δυνατός παίκτης, η Μαριπόζα ωστόσο; Σίγουρα φέρνει κι εκείνη νίκες αλλά Κάτια δεν είναι!

Τα ονόματα δεν μας τα έδωσαν ως σίγουρο spoiler και συγκεκριμένα μας τόνισε «κρατήστε δύο ονόματα: Τζέιμς Καφετζής και Μαριπόζα»! Εμείς τα κρατήσαμε και σας τα μεταφέρουμε! Τι ρόλο θα παίξουν και πως θα το μάθουμε πολύ πολύ σύντομα! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις διαρροές!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: