Άγριες Μέλισσες spoiler: Αποκάλυψη – σοκ – Έχει παιδί η Βιολέτα;

January 15, 2021

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αποκάλυψη – σοκ – Έχει παιδί η Βιολέτα;Οι «Άγριες Μέλισσες» μας έχουν συνηθίσει σε μεγάλες ανατροπές. Άλλη μία θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια.Η Βιολέτα μέχρι στιγμής είναι σε διάσταση με τον αγαπημένο της Μιλτιάδη. Παρόλο που τον περίμενε έξι ολόκληρα χρόνια να βγει από το ψυχιατρείο στο οποίο νοσηλευόταν και να επιστρέψει στο Διαφάνι εκείνος της γύρισε την πλάτη.

O Μιλτιάδης όμως εξακολουθεί να αγαπάει τη Βιολέτα, αλλά επειδή δεν ήθελε να της στερήσει αυτά που θα μπορούσε να της προσφέρει ένας άλλος άντρας, δηλαδή οικογένεια και παιδιά, της ζήτησε να χωρίσουν για να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι ο χωρισμός δεν θα κρατήσει για πολύ και ο Μιλτιάδης με τη Βιολέτα ετοιμάζονται για γάμο.

Ωστόσο, ένα πρόβλημα εμφανίζεται από το πουθενά στο Διαφάνι και ένα νέο πρόσωπο έρχεται να ταράξει για άλλη μία φορά όχι μόνο τη ζωή τους, αλλά και ολόκληρο το χωριό. Η ταυτότητά του είναι άγνωστη.

Η εμφάνιση του νέου θα ταράξει περισσότερο από όλους τη Βιολέτα, ίσως γιατί γιατί απειλεί να φανερώσει ένα καλά κρυμμένο της μυστικό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: