Ιωάννα Μαλέσκου για την προσωπıκή ζωή της: «Εγώ θα επıλέξω τι, πότε και αν θα το μοıραστώ με τον κόσμο»

April 17, 2024

Ιωάννα Μαλέσκου για την προσωπıκή ζωή της: «Εγώ θα επıλέξω τι, πότε και αν θα το μοıραστώ με τον κόσμο»Η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή στο Open με την εκπομπή Tv Queen, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως θέλει να κρατάει την προσωπική ζωή της ιδιωτική και να μη μοιράζεται τέτοιες στιγμές με τον κόσμο.

Η απουσία σου από την τηλεόραση σε έφερε πιο κοντά στον πυρήνα σου ως γυναίκα. Παντρεύτηκες υπό άκρα μυστικότητα στο Δημαρχείο Ραφήνας, γέννησες την κόρη σου και δημιούργησες οικογένεια με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Και όλα αυτά μακριά από τους φωτογράφους, χωρίς δημοσιότητα.

Έχω ανάγκη την ιδιωτικότητα. Είναι αυτός ο τρόπος ζωής μου. Δεν είχε κάποια επικοινωνιακή τακτική ο γάμος μου. Έτσι ήμουν, είμαι και έτσι θα συνεχίσω. Η ιδιωτική μου ζωή είναι η δύναμή μου. Εγώ θα επιλέξω τι, πότε και αν θα το μοιραστώ με τον κόσμο.

maleskou ioanna

Μου φαίνεται πολύ αστείο που αποκαλείς την κόρη σου «πρόεδρο».

Ναι, είναι η πρόεδρος της καρδιάς μου. (Γελάει.) Κάνω personal γυμναστική, για παράδειγμα, και είναι καθισμένη στην πιο περίοπτη θέση για να εποπτεύει τα πάντα. Έχει τον σεβασμό και την αμέριστη φροντίδα και προσοχή ως πρόεδρος. Τώρα που έχει αρχίσει να μπουσουλάει είναι λίγο πιο δύσκολα. Αλλά η πρόεδρος αποφασίζει τι θα γίνει, αν κλαίει και δεν περνάει καλά, η μαμά θα σταματήσει για να πάει να την ταΐσει, να τη φροντίσει. Την έχω μόνιμη έγνοια, σαν να χτυπάει η καρδιά μου έξω από το σώμα μου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: