Υπέροχη φιλία: Γατάκι δεν φοβάται τον σκύλο Αγίου Βερνάρδου παρά το γεγονός ότι είναι 70 φορές μικρότερο

March 10, 2024

Υπέροχη φιλία: Γατάκι δεν φοβάται τον σκύλο Αγίου Βερνάρδου παρά το γεγονός ότι είναι 70 φορές μικρότερο



Η γνωριμία ενός νέου κατοικίδιου ζώου στην οικογένεια μπορεί να είναι αγχωτική- ειδικά όταν έχετε έναν μεγάλο σκύλο, όπως αυτός ο ιδιοκτήτης που έφερε πρόσφατα στο σπίτι ένα γατάκι.

Ωστόσο, εξεπλάγησαν ευχάριστα όταν είδαν πώς το μικροσκοπικό αιλουροειδές δεν ενοχλήθηκε από τον σκύλο του Αγίου Βερνάρδου που είναι περίπου 70 φορές μεγαλύτερος.

@bigpawspaco New kitty’s not scared by the big guy ???????? . #saintbernard #saintbernardpuppy #kitten #newmemberofthefamily #newaddition #ninja #ninjamove ♬ Funny – Gold-Tiger

Το ασπρόμαυρο γατάκι φαίνεται να είναι έτοιμο για μάχη μόλις βγει από το μεταφορέα στο βίντεο που δημοσίευσε ο @bigpawspaco.

Το ατρόμητο αιλουροειδές φαίνεται στα παρακάτω κλιπ να πηδάει πάνω στον Paco, τον σκύλο, και να του επιτίθεται ενώ είναι στην πιο ευάλωτη θέση του -δηλαδή ενώ τρώει.

Τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, το κλιπ με λεζάντα: “Η νέα γατούλα δεν φοβάται τον μεγάλο”, έχει συγκεντρώσει 2,9 εκατομμύρια προβολές από τότε που κοινοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου.

Δεν είναι σαφές πόσο χρονών είναι το γατάκι, αλλά σύμφωνα με την Cat’s Protection, μια φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, μπορούν να πάνε στα νέα τους σπίτια σε ηλικία οκτώ εβδομάδων.

Στα σχόλια, ο ιδιοκτήτης εξήγησε ότι ο Paco είναι οκτώ μηνών, άρα έχει ακόμα πολλά να μεγαλώσει. Αυτό σημαίνει ότι το γατάκι είναι τουλάχιστον 70 φορές μικρότερο από τον Paco.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία σε αυτή την περίπτωση, καθώς το γατάκι βγήκε με όλα τα όπλα. Στα σχόλια, ο ιδιοκτήτης εξήγησε ότι η πρόσωπο με πρόσωπο συνάντησή τους ήταν μια σταδιακή διαδικασία.

Ο ιδιοκτήτης έγραψε: “[Τη δεύτερη εβδομάδα] αφήσαμε τη γάτα να βγαίνει στο σπίτι όταν ο σκύλος έπαιζε έξω, ώστε να γνωρίζει το χώρο και να βρίσκει σημεία όπου θα μπορούσε να κρυφτεί αν ο σκύλος ήταν πολύ έντονος”. Ακολούθησε: “Την 3η εβδομάδα αρχίσαμε να ανοίγουμε το κλουβί μόνο όταν ο σκύλος ήταν σούπερ ήρεμος και ξαπλωμένος. Μετά από αυτό είπαμε στους εαυτούς μας, ας το κάνουμε, και διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, βγήκε τέλεια!”

Η Marny Nofi, ανώτερο στέλεχος της ομάδας συμπεριφορικών επιστημών της Αμερικανικής Εταιρείας για την Πρόληψη της Κακοποίησης των Ζώων (ASPCA), δήλωσε: “Η αργή αντιμετώπιση των πραγμάτων θα βοηθήσει στην αποφυγή μιας κακής πρώτης εντύπωσης. Ορισμένες γάτες θα έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση γύρω από τους σκύλους- άλλες θα πρέπει να προσαρμοστούν στους νέους συντρόφους τους πιο αργά”.

Μέχρι στιγμής, το βίντεο έχει πάνω από 323.000 likes και περισσότερα από 1.050 σχόλια.

“Τα σμόκιν είναι το κάτι άλλο. Δεν φοβούνται γιατί ξέρουν ότι είναι οι πιο καλοντυμένοι στο δωμάτιο”, ανέφερε ένας χρήστης.

“Ο μικρός ήταν έτοιμος να πετάξει τα χέρια με τον μεταφορέα γάτας στην αρχή”, γέλασε ένας άλλος.

Ένας τρίτος σχολιαστής είπε: “Αυτή είναι μια οικογένεια εν τη γενέσει της. Είναι ήδη αδέλφια”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: