Ξεβρασμένα ψάρια σπαρταράνε στους δρόμους του Βόλου!

September 27, 2023

Ξεβρασμένα ψάρια σπαρταράνε στους δρόμους του Βόλου!



Πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα στη Νεάπολη του Βόλου λόγω της κακοκαιρίας Elias, όταν οι κάτοικοι αντίκρισαν ψάρια που ξεβράστηκαν -πιθανότατα- από το ποτάμι του Ξηριά και σπαρταρούσαν στη μέση του δρόμου. Τα ορμητικά νερά του χειμάρρου έπληξαν την περιοχή.

Οι καταστροφές στον Βόλο είναι τεράστιες ενώ οι εικόνες από πολλά σημεία της πόλης σοκάρουν. Η πόλη παραμένει χωρίς ρεύμα από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 27/9. Οι τεράστιες ποσότητες νερού που έπεσαν στην πόλη προκάλεσαν την υπερχείλιση του χειμάρρου Κραυσίδωνα για δεύτερη φορά τις τελευταίες 20 ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο χείμαρρος «έσπασε» αρχικά στην περιοχή Οξυγόνο, μετά την οδό Μακρυγιάννη αλλά και στη γέφυρα του ΟΣΕ, όπου ξήλωσε τις γραμμές, σχεδόν διέλυσε τη γέφυρα και κατέκλυσε την οδό Παπαδιαμάντη, τον Άγιο Παντελεήμονα, τα Παλαιά, το Παλαιό Λιμεναρχείο, τη Νεάπολη και τους Αγίους Αναργύρους. Στην οδό Ιερολοχιτών ξεριζώθηκε ένα μεγάλο δέντρο, έκλεισε ο δρόμος και η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη λόγω της πλημμύρας. 

Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας έχουν φτάσει μεγάλες δυνάμεις του Στρατού και συνδράμουν στις εκκλήσεις για βοήθεια ενώ όλη η δύναμη της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών βρίσκεται στους δρόμους με μεγάλα οχήματα, βάρκες και μηχανήματα έργου της 1ης Στρατιάς και προσπαθούν σε συνεργασία με δυνάμεις της πυροσβεστικής που έχουν καταφθάσει από όλη την Ελλάδα να στηρίξουν μία κατεστραμμένη πόλη.

Διαβάστε ακόμα:

Συναγερμός στη Βόρεια Εύβοια: Έπεσε ελικόπτερο! Η στιγμή της πτώσης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: