Η Νάταλι Κάκκαβα σπάει τη σιωπής της: «Στενοχωρήθηκα καθαρά και μόνο για την υποψία του Τριαντάφυλλου»

September 27, 2023

Η Νάταλι Κάκκαβα σπάει τη σιωπής της: «Στενοχωρήθηκα καθαρά και μόνο για την υποψία του Τριαντάφυλλου»Το τελευταίο διάστημα ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι η Νάταλι Κάκκαβα θα αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής του Open η οποία θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο.

Την εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο συγκεκριμένο κανάλι είχε ακουστεί ότι θα αναλάβουν το τρίδυμο, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη. Έτσι λοιπόν γεννήθηκε η θεωρία ότι ως κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Νάταλι Κάκκαβα και οι άλλοι τρεις θα είναι οι συνεργάτες της που θα την πλαισιώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Τριαντάφυλλος διέψευσε αυτές τις φήμες τονίζοντας πως: «Εμείς είμαστε μια παρέα, δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας, καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι».

Ποιο είναι όμως το τηλεοπτικό μέλλον της Νάταλι Κάκκαβα; Την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση έδωσε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ενώ αναφέρθηκε και τις δηλώσεις του τραγουδιστή.

«Στο τρέιλερ του Open δεν μπορώ να είμαι γιατί έχω τον περιορισμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Στην ερώτηση που μου κάνεις αν θα είμαι στη συγκεκριμένη εκπομπή, η απάντηση είναι εξής: Έχω κάνει κάποιες συναντήσεις και μία πολύ όμορφη επικοινωνία με τη διοίκηση του Open. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο να έχουμε μία συνεργασία. Τώρα τι μορφής θα είναι αυτή η συνεργασία και τι θα γίνει μελλοντικά, αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει η διοίκηση του Open.

Όλο αυτό το διάστημα έχω ακούσει πάρα πολλά και ξέρεις ότι από όσα ακούς, κράτησε μικρό καλάθι. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλο, αλλά μόνο για τον εαυτό μου. Σου μιλώ με ειλικρίνεια η διάθεση και των δύο πλευρών είναι να έχουμε μία συνεργασία στην πρωινή εκπομπή του Open το Σαβ/κο. Από εκεί και πέρα εγώ θα είμαι μέρος τη ομάδας, ελπίζω κι εύχομαι γιατί ακόμα δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, δεν έχουν παρθεί ποριστικές αποφάσεις» είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Για τα σχόλια που υπήρξαν από τον Τριαντάφυλλο, αλλά και για την αντιπαράθεση του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα εξαιτίας αυτού, η Ναταλί Κάκκαβα σημείωσε: «Η πρώτη αντίδραση είναι ότι στενοχωρήθηκα καθαρά και μόνο για την υποψία του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα οποιονδήποτε σκοπό να πάρω κάποιο ρόλο. Ο Γρηγόρης δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να στενοχωριέται και επειδή είδε ότι στενοχωρήθηκα, στενοχωρήθηκε κι εκείνος, τίποτε άλλο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: