Super Κική: «Ήταν επόμενο οι εκπομπές να κάνουν αβαβά! Ότι κακό έχω πάθει είναι από τα κ@λ@sites και τους κ@λ@δημοσιογράφους»

September 27, 2023

Super Κική: «Ήταν επόμενο οι εκπομπές να κάνουν αβαβά! Ότι κακό έχω πάθει είναι από τα κ@λ@sites και τους κ@λ@δημοσιογράφους»



Μετά το χειμαρρώδεις βίντεο που ανάρτησε η Super Κική στο Youtube, στο οποίο αναφερόταν στις δύσκολες στιγμές της ζωής της, στο περιστατικό που είχε γίνει με τη Ζήνα Κουτσελίνη αλλά και στην κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα, μέσω του instagram account της, προέβη σε μία σειρά από βίντεο μέσα από τα οποία εξέφρασε το παράπονό της σχετικά με τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα η influencer επεσήμανε πως τις συγκεκριμένες δηλώσεις της δεν τις πρόβαλαν σε καμία πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά ούτε και οι οι «φίλοι» της οι influencers πήραν θέση, γιατί όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, φοβούνται να μην χάσουν την δουλειά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στην συνέχεια ισχυρίστηκε πως ότι κακό της έχει συμβεί στη ζωή της, είναι επειδή οι δημοσιογράφοι διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά της, εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτησή της.

Η instagramer ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τις δηλώσεις της σχετικά με τις επεμβάσεις και τη Δανάη Μπάρκα τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να έχει το ίδιο σκεπτικό με την παρουσιάστρια του Mega.

Τέλος παρότρυνε τους διαδικτυακούς της φίλους να μην γίνουν haters για να την υποστηρίξουν, διότι έτσι ενισχύουν την ανθρωποφαγία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: