Έτριβαν τα μάτια τους οι καλεσμένοι: Η Τάμτα έγινε νονά στη Σέριφο και φόρεσε αυτό που κανείς δεν περίμενε

July 31, 2023

Έτριβαν τα μάτια τους οι καλεσμένοι: Η Τάμτα έγινε νονά στη Σέριφο και φόρεσε αυτό που κανείς δεν περίμενεΗ Τάμτα έγινε νονά: Στη Σέριφο βρέθηκε η γνωστή καλλιτέχνις, όπου παρευρέθηκε σε μία βάφτιση ως νονά. Το μίνιμαλ σύνολο που επέλεξε να φορέσει μαγνήτισε τα βλέμματα, καθώς μας έχει συνηθίσει σε πιο εκκεντρικές εμφανίσεις.

Η Τάμτα έγινε νονά: Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Ξεχωριστή ημέρα για την Τάμτα και την Ελενα Χριστοπούλου ήταν το Σάββατο 29 Ιουλίου. Οι δύο κυρίες έγιναν μαζί νονές και βάπτισαν ένα αγοράκι στη Σέριφο. Ο λόγος για τον γιο του φωτογράφου και καλού τους φίλου, Πάνου Γιαννακόπουλου.

Οι δύο εντυπωσιακές κυρίες βρέθηκαν σε μια λιτή τελετή που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Τόσο η Τάμτα όσο και η Έλενα Χριστοπούλου, έκαναν γνωστό το γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράστηκαν εικόνες και βίντεο από την βάφτιση. Η Τάμτα επέλεξε ένα μίνιμαλ φόρεμα για την βάφτιση, το οποίο μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, αφού συνήθως προτιμά να κάνει πιο εκκεντρικές εμφανίσεις.

Τάμτα

Η τραγουδίστρια και η manager βάφτισαν τον γιο του φωτογράφου, ο οποίος πήρε το όνομα Χριστόφορος. Μάλιστα στο βίντεο που δημοσίευσε η Έλενα Χριστοπούλου, βλέπουμε τις δυο νονές μαζί με τον πάτερ να δίνουν στον φωτογράφο, ο οποίος έχει γονατίσει, τον γιο του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: