“Επιτέλους μαζί μας”: Νέα εικόνα για τον Νότη Σφακιανάκη, η 1η φωτο στο διαδίκτυο 3 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

July 20, 2023

“Επιτέλους μαζί μας”: Νέα εικόνα για τον Νότη Σφακιανάκη, η 1η φωτο στο διαδίκτυο 3 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”Η εξαφάνιση του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας παραμένει ακόμα ένα μυστήριο. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει τουλάχιστον μια προσωρινή ένδειξη που μας καθησυχάζει. Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του. Αυτό το σημάδι αναζωπυρώνει την ελπίδα στις καρδιές των θαυμαστών του, που αγωνιούσαν για τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Η ανεξήγητη απουσία του Νότη Σφακιανάκη μπορεί να εξακολουθεί να προκαλεί αναστάτωση, αλλά η γνώση ότι είναι υγιής είναι τουλάχιστον ένα πρώτο βήμα.

Νότης Σφακιανάκης: Από ποτέ “απέχει” από τις πίστες;

Μετά την έκδηλη εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να αποσυρθεί από τις συναυλιακές πίστες και τις δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2020. Οι πιστοί θαυμαστές του ανησυχούν για την υγεία του καλλιτέχνη καθώς οι λεπτομέρειες σχετικά με την απουσία του και την τρέχουσα κατάστασή του παραμένουν ασαφείς.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Αντώνης Γούναρης, συνεργάτης και φίλος του Νότη Σφακιανάκη, αποκάλυψε πολλά σχετικά με τον τραγουδιστή και τις αποφάσεις που έχει πάρει. «Είναι επιλογή του Νότη Σφακιανάκη να εξαφανιστεί. Δεν τον βλέπει κανείς και κανείς δεν ξέρει πού είναι. Έμαθα όμως ότι είναι καλά, αλλά δεν θέλει να έχει επαφή και όταν αποφασίσει να επιστρέψει θα το κάνει μόνος του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Μανώλη Σφακινάκη:

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ο Μανώλης Σφακινάκης, πρώην αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και επικεφαλής της ΔΗΕ (Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος), έφερε νέα ελπίδα στους θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη ότι αυτός ίσως επιστρέψει σύντομα στις δημόσιες εμφανίσεις. Η εν λόγω φωτογραφία αναζωογόνησε την πίστη και τις ελπίδες των θαυμαστών του Νότη Σφακιανάκη, προφέροντας έναν αέρα αισιοδοξίας για την επιστροφή του στις ζωντανές εμφανίσεις ή ακόμα και στη δισκογραφία.

Η λεζάντα της φωτογραφίας έλεγε χαρακτηριστικά: «Η ζωή μας ειναι στιγμές όμορφες και μόνο. Επιτέλους μαζί μας…». Ωστόσο, δεν γίνεται σαφές πόσο πρόσφατη είναι αυτή η φωτογραφία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: