Πισίνα όνειρο, “πιάτο” η θάλασσα: Το.. χολιγουντιανό εξοχικό του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο το ζηλεύει όλο το νησί

July 20, 2023

Πισίνα όνειρο, “πιάτο” η θάλασσα: Το.. χολιγουντιανό εξοχικό του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο το ζηλεύει όλο το νησίΜετά από μια πιεστική τηλεοπτική σεζόν, ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να αποδράσει στο εξοχικό του στην όμορφη Τήνο. Η ηρεμία του νησιού αγκαλιάζει την ψυχή του, ενώ οι γαλάζιες θάλασσες απλώνονται μπροστά του, προσφέροντάς του μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Στον ειδυλλιακό αυτό τόπο, ο γνωστός παρουσιαστής αφήνει πίσω του το έντονο ρυθμό της πόλης και απολαμβάνει την ευεξία και την εσωτερική γαλήνη.

 Γιώργος Λιάγκας: Το εξοχικό του  στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας ως γνωστόν διακρίνεται για την ιδιαίτερη προσοχή που δίνει στη χρήση των κοινωνικών μέσων, επιλέγοντας να κρατάει την προσωπική του ζωή στην ιδιωτική του σφαίρα. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που μοιράζεται με τους ακολούθους του, στιγμιότυπα από το υπέροχο εξοχικό του στη Τήνο. Μέσα από αυτές τις σπάνιες στιγμές, μας δίνει μια γεύση από τη καθημερινότητα του, τις ημέρες των διακοπών.

Μέσα από τις δημοσιεύσεις του, ο Γιώργος Λιάγκας μοιράζεται με τους ακόλουθούς του μερικές μαγευτικές στιγμές από τον εξωτερικό του χώρο, όπου απολαμβάνει μια υπέροχη θέα. Στην εξοχική του κατοικία υπάρχει ακόμα και πισίνα, που αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να παίζει και να χαλαρώνει τόσο ο γνωστός παρουσιαστής όσο και τα παιδιά του.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: