Ελεονώρα Μελέτη: “Τον βλέπεις; Με γνώρισε 27 και είμαι 44. Σήμερα δεν βλέπει, δεν ακούει & παλεύει με την άνοια”

July 17, 2023

Ελεονώρα Μελέτη: “Τον βλέπεις; Με γνώρισε 27 και είμαι 44. Σήμερα δεν βλέπει, δεν ακούει & παλεύει με την άνοια”Η Ελεονώρα Μελέτη, μοιράστηκε στιγμιότυπα παρέα με τον τετράποδο φίλο της, Πούκι, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες τον έχει αγκαλιά όσο ταξιδεύουν και αποκάλυψε πως έχει τον Πούκι, που πλέον αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, 18 ολόκληρα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Τον βλέπεις τον γλυκούλη??? Κάθεται σχεδόν ακούνητος, κουρνιασμένος! Το σκυλάκι που κάποτε ήταν τόσο νευρικό κ τόσο ασταμάτητα ενεργητικό! Σήμερα, δεν βλέπει, δεν ακούει ,σχεδόν παραπατάει σε κάθε του βήμα κ παλεύει με την άνοια… Ο Πούκι στις 7/9 θα γίνει 18 χρόνων! Αν ήταν βιολογικός γιος μου θα γινόταν ενήλικας!

Τον Πούκι (Πκ τα αρχικά του πρωινού καφέ) τον συνάντησα ένα απόγευμα τον Νοέμβριο του 2005 σε ένα pet shop. Με διάλεξε , δεν τον επέλεξα! Από τη πρώτη στιγμή που προσπαθούσε να σκαρφαλώσει το τζαμί της βιτρίνας που τον φιλοξενούσε κ πίσω από την οποία περίμενε καρτερικά να βρει κάποιον να γίνουν φίλοι. 18 χρόνια το σκυλί αυτό είναι μάχιμο!

Έχει ταξιδέψει , έχει παίξει, έχει ακολουθήσει καλοκαιρινά βραδιά σε μπαράκια, έχει κολυμπήσει, έχει γίνει πατέρας, έχει κατουρήσει οοοοοολο το κόσμο κ όλα μου τα χαλιά ακόμα κ όταν δεν ήθελε να κάνει πιπί, έτσι για να αφήσει το στίγμα του, έχει πουλήσει τσαμπουκά σε όσο πιο μεγαλόσωμα σκυλιά μπορείς να φανταστείς, έχει συγκατοικήσει με όλα τα αλλά σκυλιά αλλά κ τις γάτες που έζησαν μαζί μας κ μας άφησαν χρόνους, εχει μεθύσει, (ναι έχει μεθύσει, όταν ανέβηκε στο τραπεζάκι του σαλονιού κ έφαγε ένα μπολ σοκολατάκια με λικερ !!! (σώθηκε με μια πλύση στομάχου).

Ο Πούκι. Με γνώρισε 27 κ με έχει φτάσει 44! Ακόμα κ τόσο γεράκος δεν εγκαταλείπει. Να πούμε κ ένα μεγάλο bravo στην @seajetsgr για την αποδοχή κ τη φιλοξενία που δείχνει στα ζώα…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: