Στα γραφεία των Αγγελόπουλων διεθνής Έλληνας – Υπέγραψε για τρία χρόνια! (ΦΩΤΟ)

July 13, 2023

Στα γραφεία των Αγγελόπουλων διεθνής Έλληνας – Υπέγραψε για τρία χρόνια! (ΦΩΤΟ)Το deal των δύο πλευρών πήρε επίσημη μορφή. Η ενημέρωση από την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ.

Ολυμπιακός και Κώστας Παπανικολάου έχουν συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες για επέκταση της συνεργασίας τους, όμως σήμερα “έπεσαν” και επισήμως οι υπογραφές!

Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων βρέθηκε στα γραφεία της Arcadia και των ιδιοκτητών της ΚΑΕ και εκεί επισημοποιήθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς φόργουορντ για τρία ακόμα χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Κώστας Παπανικολάου έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες για το νέο τριετές συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και σήμερα η ανανέωση έγινε με κάθε… επισημότητα.

Ο αρχηγός βρέθηκε στα γραφεία των προέδρων του Ολυμπιακού, κυρίων Αγγελόπουλων, μίλησαν πολύ ώρα για τα θέματα της ομάδας και υπέγραψαν το νέο του συμβόλαιο, στην ολοκλήρωση του οποίου ο αρχηγός θα έχει συμπληρώσει 15 χρόνια με τον έφηβο στο στήθος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Σπάνε” συμβόλαιο για… χατίρι Μπαρτζώκα οι Αγγελόπουλοι – Απόφαση για Καλάθη, υπογράφει κι άλλος ψηλός!

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: