«Πώς έσωσα το πάρτι της 5χρονης κόρης μου όταν δεν εμφανίστηκε ούτε ένα παιδάκι»

July 12, 2023

«Πώς έσωσα το πάρτι της 5χρονης κόρης μου όταν δεν εμφανίστηκε ούτε ένα παιδάκι»Η μαμά της, σκεπτόμενη την απόρριψη που θα νιώσει η κόρη της, πήρε την κατάσταση στα χέρια της και τελικά την έσωσε. «Σκέφτηκα, όχι, δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ως μαμά, το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι η κόρη μου, για πρώτη φορά σε ηλικία 5 ετών, να βιώσει αυτό το είδος κοινωνικής απόρριψης», ανέφερε.

Έτσι, επικοινώνησε με την ομάδα της γειτονιάς στο Facebook για να δει αν κάποιος θα ήθελε να περάσει για να ευχηθεί στη Willa. «Αν κάποιος έχει μικρά παιδιά και ψάχνει τι θα κάνει αυτή τη στιγμή, έχει πάρτι γενεθλίων η κόρη μου και δεν εμφανίστηκε κανείς. Είναι το πρώτο (και πιθανότατα το τελευταίο) πάρτι της. Θα θέλαμε να το γιορτάσουμε μαζί σας», έγραψε στην ομάδα .

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο κόσμος άρχισε να εμφανίζεται για να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μικρή εορτάζουσα. «Όλο το εστιατόριο ήταν γεμάτο με οικογένειες», έγραψε αργότερα η Alexa στο Instagram. «Παππούδες και γιαγιάδες, έφηβοι, ακόμη και εντελώς άγνωστοι εμφανίστηκαν για να μην στεναχωρηθεί η κόρη μου. Ήταν απίστευτο. Πολλοί από αυτούς έφεραν ακόμη και δώρα».

«Θέλω απλώς να πω ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους», έγραψε. «Δεν εμφανίστηκες μόνο για το κοριτσάκι μου, αλλά και για μένα. Με ενθάρρυναν να προχωρήσω όταν ένιωσα ότι είχα αποτύχει ως μαμά. Ευχαριστώ», καταλήγει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lex Fitzgerald (@lex.fitzgerald)

Πηγή: upworthy.com


Πηγή

Διαβάστε επίσης: