«Προλάβαινα διάβασμα και βόλτες»: Τι λένε οι πρώτοι των πρώτων για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες του 2023

June 29, 2023

«Προλάβαινα διάβασμα και βόλτες»: Τι λένε οι πρώτοι των πρώτων για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες του 2023Πανελλήνιες 2023: Χαμόγελα και χαρές μετά το sms

Με συστηματικό διάβασμα, αυτά τα παιδιά έγιναν οι πρώτοι των πρώτων με βαθμολογίες που ζαλίζουν. Οι κόποι των παιδιών δικαιώθηκαν και σήμερα μιλάνε στην κάμερα της ΕΡΤ για το ταξίδι της επιτυχίας τους.

Η Ζωή Λουκά συγκέντρωσε 19.826 μόρια: «Ήταν κάτι απρόσμενο, είμαι περήφανη και δικαιωμένη» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ. Τόνισε ακόμη ότι το συστηματικό διάβασμα ήταν αυτό που τη βοήθησε για να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Ο Γιάννης Γουζέας συγκέντρωσε 18.550 και ο Σωτήρης Αγγελόπουλος 18.300 μόρια. Όνειρό τους να μπουν στη Νομική Αθηνών. Τα ερεθίσματα που τους «τράβηξαν» στη Νομική, η έμφυτη κλίση τους αλλά και το ατελείωτο διάβασμα.

«Ήταν συστηματικό το διάβασμα από πολύ νεαρή ηλικία, με μέθοδο», τόνισε η Νικολέττα Κοντομανώλη που κατάφερε επίσης να διαπρέψει στις Πανελλαδικές.

Όνειρο της της Μελίνας Χατζηδάκη ήταν η Αγγλική φιλολογία και το πέτυχε. «Νομίζω ότι έγραψα σε κάθε μάθημα αυτό που μου άξιζε, αυτό για το οποίο προετοιμαζόμουν όλη τη χρονιά».

Η συνέντευξη των παιδιών που αρίστευσαν στις πανελλήνιες 2023


Πηγή

Διαβάστε επίσης: