Ελένη Πετρουλάκη: «Αν είχα μπροστά μου την Κιμ Καρντάσιαν θα την χαστούκιζα για αυτό»

June 28, 2023

Ελένη Πετρουλάκη: «Αν είχα μπροστά μου την Κιμ Καρντάσιαν θα την χαστούκιζα για αυτό»



Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική της σταδιοδρομία αλλά και για τα λάθος σημερινά πρότυπα.

Η συνέντευξη

Για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της δήλωσε: «Η τηλεόραση ήρθε τυχαία στη ζωή μου. Εμένα σκοπός μου ήταν να τρέξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήμουν αθλήτρια στα 400 μέτρα. Ήρθα για σπουδές κι έτσι ξεκίνησα να τρέχω από εδώ, να τρέχω από εκεί. Ήρθα για σπουδές κι έμεινα και δεν γύρισα ποτέ πίσω. Ήρθα 18 χρονών στην Αθήνα, σε μία ζούγκλα. Πραγματικά δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε κι εγώ κι η αδερφή μου μόνες μας».

Η Ελένη Πετρούλακη μιλώντας για τις ανησυχίες της ως μητέρα είπε: «Τώρα πλέον καταλαβαίνω τη περνούσε η μητέρα μου όταν ήμουν μικρή. Εγώ σε νεαρή ηλικία οδηγούσα μηχανή. Τώρα όμως αν μου πει η κόρη μου ότι θέλει να οδηγήσει μηχανή δεν μπορώ ούτε να το διανοηθώ».

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως όταν ήταν μικρή και ζούσε ακόμα με τους γονείς της, ήταν αντιδραστική και κυνηγούσε τα όνειρά της: «Ήμουν πολύ πεισματάρα. Εγώ θα έφευγα, δεν υπήρχε περίπτωση. Έλεγε ο πατέρας μου “θα γίνεις ταμίας στο μίνι μάρκετ” που είχαμε και του απαντούσα “εγώ; δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο, θα φύγω νύχτα”. Δεν με συγκρατούσε τίποτα. Είχα όνειρα. Αγαπούσα πάρα πολύ τη γυμναστική από μικρό παιδί. Δε μπορούσε να με σταματήσει τίποτα, γιατί εκεί έβλεπα πως δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά που ήθελα και είχα ονειρευτεί».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: