«Χτίζουμε για το αύριο… Για τότε που δε θα μας έχει δίπλα του»: Ραγίζει καρδιές η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της

June 28, 2023

«Χτίζουμε για το αύριο… Για τότε που δε θα μας έχει δίπλα του»: Ραγίζει καρδιές η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο τηςΌλοι γνωρίζουν πως η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου έχει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, τον Χρήστο. Προσπαθεί καθημερινά για αυτόν περπατώντας σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι που της έδειξε η ζωή. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media και δεν διστάζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή της με τον γιο της, Χρήστο. Η Νένα Χρονοπούλου δημιουργήσει ένα χώρο για παιδιά με αναπηρία το “4amea” και δίνει καθημερινό αγώνα προκειμένου να δημιουργήσει ένα χωριό που θα φιλοξενεί ΑΜΕΑ. Δίπλα της βρίσκεται πάντα ο σύζυγός της Τάσος Μητρόπουλος.

Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε πει: «Ο Χρήστος είναι 18 ετών. Έχω να νιώσω ανεμελιά από τότε που ήμουν έγκυος γιατί πέρασα όλη μου την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι. Θέλει και ο Χρήστος να αρραβωνιαστεί. Όταν βλέπει γυναίκα “του γυρνάει το μάτι”. Συνεχίζει και πηγαίνει σε όλες τις ηλικίες. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, που γελάει πολύ και του αρέσουν πολύ οι γυναίκες.

Ο Τάσος είναι μπαμπάς του Χρήστου από επιλογή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν ένας άνθρωπος επιλέγει να σταθεί δίπλα στο παιδί σου πάει να πει ότι σε αγαπάει πολύ, αγαπάει το πλάσμα το δικό σου και γίνεται αυτόματα και δικό του. Και αισθάνεσαι τη σιγουριά ότι δεν εγκαταλείπει».

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε βίντεο όπου πήγε τον Χρήστο για μανικιούρ και είναι πιο χαρούμενος από ποτέ! και έγραψε στην ανάρτηση:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: