Αγάπη και αλληλεγγύη για την 20χρονη Ραφαέλα: Οργάνωσαν πανηγύρι στα Χανιά για να ενισχύσουν την κοπέλα_1

June 28, 2023

Αγάπη και αλληλεγγύη για την 20χρονη Ραφαέλα: Οργάνωσαν πανηγύρι στα Χανιά για να ενισχύσουν την κοπέλα_1



Η 20χρονη Ραφαέλα δίνει μάχη εδώ και 3 χρόνια με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Είναι απαραίτητο να μεταφερθεί στις ΗΠΑ προκειμένου να κάνει εξετάσεις και θεραπεία γιατί η ασθένεια φαίνεται πως έχει υποτροπιάσει. Ο απλός κόσμος δείχνει έμπρακτα τη συμπαράστασή του, καθώς διοργανώθηκε στο Δημοτικό σχολείο Τσικαλαριών στα Χανιά ένα πανηγύρι για αυτό το σκοπό.

Στήριξη στην 20χρονη Ραφαέλα

Εκεί, στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Σχολείου, όπου υπήρξε μαθήτρια η Ραφαέλα κάνοντας τα πρώτα της όνειρα ως μικρό κορίτσι, εκατοντάδες Χανιώτισσες και Χανιώτες κάθε ηλικίας είπαν ένα «παρών» ψυχής!

Ο κόσμος απάντησε θετικά στο κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση και έδωσε το δυναμικό παρών καθώς χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν για να βοηθήσουν την 20χρονη Χανιώτισσα και βρέθηκαν στο Δημοτικό σχολείο Τσικαλαριών και για να διασκεδάσουν με τους Στέλιο Βαμβακά, Νίκο Καρκάνη, Ανδρέα Μανωλαράκη και Γιώργο Φραντζεσκάκη& και Γιώργο Στρατάκη οι οποίοι να σημειωθεί ότι συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στη Ραφαέλα Πιτσικάλη, η οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά, μέσω βιντεοκλήσης, και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους για τη στήριξή τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: