Μητέρα και κόρη πάλεψαν ταuτoχρονα με τον καρκίνο του μαστού και βγήκαν νικήτριες!

July 3, 2022

Μητέρα και κόρη πάλεψαν ταuτoχρονα με τον καρκίνο του μαστού και βγήκαν νικήτριες!Χαρούμενο τέλος είχε η ιστορία μαμάς και κόρης οι οποίες διαγνώστηκαν με καρκίνο του μαστού και νικήτριες.Όταν η Bethany Carlton διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε ηλικία μόλις 17 ετών, ένιωσε σαν να καταρρέει ο κόσμος της.

Η 47χρονη μητέρα της, Mybritt Larsen, ήταν δίπλα της όταν αφαίρεσε έναν όγκο λίγες μέρες πριν τα 18α γενέθλιά της αλλά και όταν λίγο αργότερα ενημερώθηκε ότι είχε μια σπάνια μορφή καρκίνου των μυών.

Μόλις τρεις μήνες μετά, κι ενώ οι χημειοθεραπείες της νεαρής συνεχίζονταν, μαμά και κόρη έμαθαν ακόμα ένα άσχημο νέο: η 47χρονη μητέρα διαγνώστηκε επίσης με καρκίνο του μαστού!

Οι δύο γυναίκες, πάλεψαν παρέα τον καρκίνο οργανώνοντας, μάλιστα, με τέτοιο τρόπο τις χημειοθεραπείες τους ώστε να μπορούν να φροντίζουν η μία την άλλη και τον νίκησαν! Η Bethany και η Mybritt απέδειξαν στην πράξη πως ο δεσμός μαμάς – κόρης είναι μοναδικός, ενώ η ασθένειά τους, όπως δήλωσαν, τον ισχυροποίησε ακόμα περισσότερο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: