Το γλέντησαν παρέα Μαρτίκας, Τάλα και Σοφιάννα: ''Άραγε βλέπει κανένας Survivor;''

June 28, 2022

Την επιστροφή του Σπύρου Μαρτίκα είπαν να γιορτάσουν Σοφιάννα και Γιώργος Ταλάντσεβ, αφού προτού προλάβει να πατήσει πόδι στην Ελλάδα, τον έβγαλαν για φαγητό και ποτό. Οι 3 πρώην συμπαίκτες του survivor 5, έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, ενώ δεν έλειψαν οι ατάκες, τα κοπλιμέντα και η εξύμνηση στο πρόσωπο του φαρμακοποιού. Τα stories τους προβλήθηκαν στη σημερινή 28/6 εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it ».



Ο Μαρτίκας αποχώρησε στο επεισόδιο στις 23/6 μετά από 12 υποψηφιότητες -ρεκόρ που θα ζήλευε και ο Τριαντάφυλλος. Την προσωπικότητά του φαίνεται πως αγάπησε ο κόσμος, ωστόσο αυτή τη φορά δεν ήταν αρκετή για να τον κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο. Στην Ελλάδα έφτασε χθες και από ότι φαίνεται δεν ξεκουράστηκε λεπτό, αφού έσπευσε να βγει να το γλεντήσει με τους παλιούς του συμπαίκτες.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Δύσκολες στιγμές για την Βάνα Μπάρμπα και την 19χρονη κόρη της

Η έξοδος Τάλα – Μαρτίκα – Σοφιάννας μέσα από τα stories τους

Σε μαγαζί για φαγητό έβγαλαν τον φαρμακοποιό, κάτι που του είχε λείψει πολύ στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Μάλιστα η Σοφιάννα ακούγεται να του λέει :

«Άραγε βλέπει κανένας survivor αφού έφυγες;»

Αποχώρησε από το survivor με 5ψήφιο νούμερο χρημάτων

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν θα βγει πολύ κερδισμένος από το Survivor 5, αφού όπως έχει γίνει γνωστό θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό μόνο 28.000 ευρώ, παρά την υψηλή τηλεθέαση που έφερναν οι τσακωμοί που δημιουργούσε. Παρ όλα αυτά με την επιστροφή του φαίνεται πως ήδη άρχισε να τα γλεντάει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: