Σία Κοσιώνη: Με ποιον πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο ήταν παντρεμένη πριν τον Κώστα Μπακογιάννη;

June 10, 2022

Μείνατε άναυδοι; Κι όμως, η Σία Κοσιώνη είχε κάνει κι άλλον γάμο πριν τον Κώστα Μπακογιάννη. Δείτε το πρόσωπο του πρώην συζύγου.



Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ποτέ δεν απασχολούσε τα social media με την προσωπική της ζωής καθώς πάντα κρατούσε αρκετά χαμηλούς τόνους.

Survivor spoiler 10/06: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ασημίνα Χατζηανδρέου, 3 βδομάδες πριν το μεγάλο φινάλε

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 10/06: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ασημίνα Χατζηανδρέου, 3 βδομάδες πριν το μεγάλο φινάλε

Όλοι γνωρίζουμε πως πλέον είναι παντρεμένη και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και το μικρό της, ο οποίος, όπως θα δείτε εδώ έχει μεγαλώσει αρκετά.

Κανείς, όμως, δεν ήξερε για το παρελθόν της δημοσιογράφου. Θα σας αποκαλύψουμε λοιπόν πως η Σία Κοσιώνη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Μιχάλη Λεάνη, ο οποίος είναι ένας Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος και πρώην σκηνοθέτης της εκπομπής "Comfuzio". Η ίδια καθώς και ο πρώην σύντροφος της κράτησαν αυτή την σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρακάτω στο athensmagazine.gr μπορείτε να δείτε μια σπάνια φωτογραφία από το τότε ζευγάρι σε βραδινή έξοδό τους...

Σία Κοσιώνη: Με ποιον πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο ήταν παντρεμένη πριν τον Κώστα Μπακογιάννη;
Σία Κοσιώνη: Με ποιον πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο ήταν παντρεμένη πριν τον Κώστα Μπακογιάννη;

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

Σία Κοσιώνη ηλικία: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πόσο χρονών είναι

Η Σία Κοσιώνη είναι μία από τις δημοσιογράφους που έχουν καταφέρει να τραβήξουν την προσοχή από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο γυαλί. Επιτέλους βγήκε στη "φόρα" η πραγματική ηλικία της και μόλις ακούσετε το νούμερο θα πάθετε σίγουρα πλάκα!

Την αγαπημένη δημοσιογράφο την απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπου έχει κερδίσει το κοινό με την ευστροφία της και τις γνώσεις της.

Την ίδια στιγμή είναι και η πιο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Σία Κοσιώνη: Ανακοίνωσε την απόλυτη ευτυχία με μια φωτογραφία

Διπλές χαρές φαίνεται πως έχει σήμερα η Σία Κοσιώνη στο σπίτι της, με την ίδια να ανακοινώνει με μία πολύ γλυκιά φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα ευχάριστα νέα, και να συγκινεί ιδιαίτερα τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ιδιαίτερα για όλες τις μανούλες μιας και γιορτάζουν την γιορτή της μητέρας και δέχονται από το πρωί μηνύματα και... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: