«Έκανα μεγάλη προσπάθεια να…» – Ράκος η Κατερίνα Καραβάτου μετά τον χωρισμό με τον Κρατερό Κατσούλη

May 15, 2022

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν πέρασε σε καμία περίπτωση έναν καλό τελευταίο χρόνο, με τις άσχημες στιγμές για τη ζωή της να διαδέχονται η μία την άλλη, μεταξύ των οποίων και ο χωρισμός με τον Κρατερό Κατσούλη.



Η παρυοσιάστρια, που έζησε χαρές στο πλευρό του γιου της, μιλώντας στην «Ελένη» είχε τονίσει συγκινημένη, ότι δεν της έχουν συμβεί και λίγα στη ζωή της.

Survivor spoiler 15/05: Εκτός εαυτού ο Ατζούν - «Καμπάνες» σε Σοϊλέδη-Τάκη και κίνδυνος για τη συμμετοχή τους στο Survivor 5

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 15/05: Εκτός εαυτού ο Ατζούν - «Καμπάνες» σε Σοϊλέδη-Τάκη και κίνδυνος για τη συμμετοχή τους στο Survivor 5

Τα λόγια της Καραβάτου μετά το διαζύγιο

«Νιώθω κάπως περίεργα που είμαι ξανά σε τηλεοπτικό πλατό γιατί μετά το τέλος της προηγούμενης εκπομπής είναι πρώτη φορά που εμφανίζομαι. Δε μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές. Μου αρέσει να είμαι κάπου όπου αισθάνομαι ασφαλής και σίγουρη. Ωστόσο, δεν είναι δική μου απόφαση. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, λοιπόν, λες: "τώρα πρέπει να σκεφτείς τον εαυτό σου, που πριν δεν τον σκεφτόσουν" και να κάνεις αυτό που είναι καλύτερο για σένα» είπε, αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Και συνέχισε: «Με βοήθησε ο Θεός και η τύχη γιατί όλα αυτά τα χρόνια συνεπούς εργασίας με καλές προθέσεις και χωρίς να έχω προκαλέσει ποτέ προβλήματα πουθενά, μόλις επικοινώνησα ότι φεύγω από τον προηγούμενο σταθμό, είχα προτάσεις. Η ζωή μας πηγαίνει στο δρόμο που θ' ακολουθήσουμε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: