Survivor 5 trailer 15/5: "Είχαμε μια εξέλιξη και πρέπει να σας ενημερώσω…" – Σπαραγμός μετά την ανακοίνωση Λιανου

May 15, 2022

Μια τεράστια ανατροπή έχουμε στο Survivor 5 την οποία θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανος στο συμβούλιο του νησιού που θα γίνει την Κυριακή 15/5, καθώς το επεισόδιο του Σαββάτου 14/5 δεν θα προβληθεί – δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο.



Το επεισόδιο λοιπόν θα ξεκινήσει με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δυο συμπαίκτες θα έρθουν ακόμη πιο κοντά με τον πρώτο να της κάνει απέξω απέξω ερωτική εξομολόγηση, λέγοντας μεταξύ άλλων πως όταν την κοιτάει χάνει τα λόγια του.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Eurovision 2022: Η χώρα που αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια

Όμως μετά τα χαμόγελα τους θα σβήσουν, μόλις φτάσουν στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού και ο Γιώργος Λιανός θα τους υποδεχτεί με σοβαρό ύφος…

Ο παρουσιαστής λοιπόν, θα ανακοινώσει πως μετά την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά από το παιχνίδι η τράπουλα αλλάζει και ορισμένοι από αντίπαλοι θα γίνουν συμπαίκτες και από συμπαίκτες αντίπαλοι, ενώ όπως φαίνεται θα ανακοινωθεί και η αποχώρηση της Ναυσικάς.

«Καλωσορίζω την Μπλε και την Κόκκινοι ομάδα στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Είχαμε λοιπόν, μια τελευταία εξέλιξη για την οποία έπρεπε να σας ενημερώσω. Η σκακιέρα του Survivor αυτή τη στιγμή αλλάζει με δραστικό τρόπο», θα αναφέρει μεταξύ άλλων μπροστά σε όλους τους παίκτες που θα ξεσπάσουν σε κλάματα.

Με λίγα λόγια… οι ομάδες αλλάζουν και γνωρίζουμε πως θα διαμορφωθούν.

Το 15/5 trailer του Survivor 5

Η ημερομηνία του φινάλε

Μπορεί το Survivor 5 να έλεγαν πως θα “σκίσει” σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, όπως φαίνεται το γεγονός πως βλέπουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια… δηλαδή τσακωμούς χωρίς λόγο, ψεύτικους έρωτες, αλλά και στημένους αγώνες (δείτε εδώ), έχει κουράσει τους τηλεθεατές.

Τα ποσοστά που σημειώνει βέβαια έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους! Μπορεί μια ημέρα να βρίσκονται στα ύψη και τα τερματίζει πρώτο στην prime time ζώνη, όμως την επόμενη μπορεί να βρεθεί πολύ χαμηλά. Όπως και να έχει, ο Ατζούν προσπαθεί όσο μπορεί να το κρατάει σε σταθερά επίπεδα.

Σύμφωνα με τις αλλαγές που έχουν γίνει και τις αποχωρήσεις φαίνεται πως θα δούμε τον μεγάλο τελικό γύρω στις 25 Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Η κλασική δηλαδή ημερομηνία πάνω κάτω.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: