Μπρίτνεϊ Σπίαρς — Ανησυχία Και Προβληματισμός Για Την Υγεία Της – Οι Νέες Φωτογραφίες Της

May 12, 2022

Μπρίτνεϊ Σπίαρς — Ανησυχία Και Προβληματισμός Για Την Υγεία Της – Οι Νέες Φωτογραφίες ΤηςΜπρίτνεϊ Σπίαρς | Ανησυχία Και Προβληματισμός Για Την Υγεία Της – Οι Νέες Φωτογραφίες Της

Ανησυχία έχει προκαλέσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στους θαυμαστές της μετά την ανάρτηση νέων…τολμηρών φωτογραφιών της στον λογαριασμό της στο Instagram τη Δευτέρα.Η τραγουδίστρια, η οποία είναι έγκυος, ανάρτησε αρχικά έξι γυμνές φωτογραφίες της, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Γιατί στο καλό φαίνομαι 10 χρόνια νεότερη στις διακοπές».

Πάντως οι θαυμαστές της δεν φάνηκαν να χαίρονται και εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη 40χρονη ποπ σταρ, ζητώντας να μάθουν γιατί ανάρτησε τις ίδιες εικόνες αρκετές φορές. Άλλοι πάλι θεώρησαν πως έδειχνε υπερβολικά πολλά στους 41 εκατομμύρια followers της.

Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια έκανε μια δεύτερη ανάρτηση με τρεις ακόμη γυμνές φωτογραφίες της, οι οποίες έμοιαζαν πάρα πολύ.

«Το κορίτσι είναι άρρωστο, φωνάζει για βοήθεια», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος είπε: «Είμαι σίγουρος πως η κηδεμονία υπήρχε για κάποιον λόγο».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε πάει στο Μεξικό για διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της Sam Asghari όταν τραβήχτηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες. Το ζευγάρι περιμένει αυτή την περίοδο το πρώτο του παιδί.

Κάποιος θαυμαστής σχολίασε ότι ο personal trainer Sam έπρεπε να έχει παρέμβει για να εμποδίσει τη σταρ και να μην αναρτήσει τις εικόνες: «Αν ο άντρας σου σε σεβόταν, δεν θα σε άφηνε ποτέ να αναρτήσεις τα μισά από αυτά που κάνει! Άσε λίγο μυστήριο…».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: