Το παρελθόν "στοιχειώνει" την Βίκυ Καγιά – Η αποκάλυψη που έκλεισε στόματα

May 12, 2022

Ένα από τα ονόματα τα οποία έχουν καταφέρει πολλά στη ζωή τους και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την καριέρα που ακολουθούν είναι η Βίκυ Καγιά η οποία όπως είναι γνωστόν έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα εξώφυλλα και ξένες καμπάνιες. Επίσης στις αρχές της καριέρας της είχε κάνει κάποια “ακατάλληλα” πράγματα τα οποία μόνο λίγοι τα ήξεραν.Πρόσφατα όμως αποκαλύφθηκε κάτι το οποίο δεν ήξερε σχεδόν κανείς για το γνωστό μοντέλο και αυτό στα πρώτα της βήματα που έκανε τους fans της να ενθουσιαστούν. Συγκεκριμένα η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα εξώφυλλο που είχε κάνει για το ιταλικό Cosmopolitan το 1997, όταν ήταν 19 χρονών!

Survivor spoiler 11/05: Οριστικό κοινό τέλος εποχής για Τάκη Καραγκούνια και Άρη Σοϊλέδη! Το ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός το Σάββατο!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 11/05: Οριστικό κοινό τέλος εποχής για Τάκη Καραγκούνια και Άρη Σοϊλέδη! Το ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός το Σάββατο!

Στη φωτογραφία τη βλέπουμε κοκκινομάλλα, με μπούκλες στα μαλλιά και γενναίο ντεκολτέ, ένα ανερχόμενο και πανέμορφο μοντέλο! Η 19χρονη τότε Βίκυ κοιτά με αυτοπεποίθηση τον φακό και ποζάρει με άνεση.

Δείτε την φωτογραφία που το μοντέλο απεικονίζεται με κόκκινα μαλλιά:

Η Βίκυ Καγιά έκανε μία αποκάλυψη την οποία κανείς δεν περίμενε να μάθει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: