Βρήκε Την Λύση Που Ψάχνουμε Όλοι: Νεαρός Άνδρας Βαρέθηκε Να Πηγαίνει Γυμναστήριο Και Έκανε Τατουάζ Κοιλιακούς

May 11, 2022

Βρήκε Την Λύση Που Ψάχνουμε Όλοι: Νεαρός Άνδρας Βαρέθηκε Να Πηγαίνει Γυμναστήριο Και Έκανε Τατουάζ ΚοιλιακούςΒρήκε Την Λύση Που Ψάχνουμε Όλοι: Νεαρός Άνδρας Βαρέθηκε Να Πηγαίνει Γυμναστήριο Και Έκανε Τατουάζ Κοιλιακούς

O νεαρός δεν είδε αποτέλεσμα όσο και αν χτυπιόταν στο γυμναστήριο και αποφάσισε να επιλέξει μία…διαφορετική λύση.Όλοι θα θέλαμε να έχουμε six-pack, ωστόσο δεν μπορούμε να τους αποκτήσουμε… Είτε γιατί δεν αντέχουμε τις θυσίες που χρειάζονται και το αυστηρό πρόγραμμα, είτε γιατί ο οργανισμός του σώματός μας δεν μπορεί να διαμορφωθεί έτσι.

Ένας τύπος από την Αγγλία λοιπόν αποφάσισε να ακολουθήσει την εύκολη λύση. Ενώ άλλοι χρειάζονται χρόνια γυμναστικής, εκείνος τους απέκτησε σε δύο μέρες. Πως; Κάνοντάς τους τατουάζ.

Αυτό τουλάχιστον μας δείχνει στο video που ανέβασε στο TikTok ο Dean Gunther που έχει το δικό του στούντιο στο Μάντσεστερ, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι το όλο εγχείρημα κόντεψε να καταρρεύσει λίγο πριν το ξεκίνημα του.

Βλέπετε, ο πελάτης λίγο έλειψε να παραιτηθεί από την προσπάθεια λόγω των πόνων: «Κόντεψε να μου πει να σταματήσω μία ώρα αφού ξεκινήσαμε, την πρώτη μέρα, αλλά τελικά τα καταφέραμε», είπε χαρακτηριστικά.

@dean.gunther How to get a 6 pack in 2 days! you tattoo it!my bro was tired of spending hours in the gym, so I gave him a 6 pack tattoo, ready for summer. enjoy#6packtattoo #cosmetictattoos#tattoos #viral#fyp#6pack #6packabs ♬ Low Down – venbee & Dan Fable


Πηγή

Διαβάστε επίσης: