Survivor 5: Έφεραν τα πάνω κάτω με τη νίκη τους – Αυτή η ομάδα κέρδισε την επικοινωνία

May 11, 2022

Για ένα ιδιαίτερο έπαθλο επικοινωνίας πάλεψαν σώμα με σώμα στον αγώνα της Τρίτης 10/5 οι δύο ομάδες στο Survivor, και παρά τις παράπλευρες απώλειες όπως την απουσίας της Ναυσικάς και τις εντάσεις που χτύπησαν αρκετές φορές κόκκινο, το απoτέλεσμα ήταν αυτό που σας αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς στο youweekly.gr και νικητές ήταν οι Μπλε.



Θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Οι Μπλε ανέβασαν στροφές και κατάφεραν μία πολύ καλή εμφάνιση και το θετικό σκορ που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό. Οι Κόκκινοι δεν πήραν με καλό μάτι όμως το αποτέλεσμα καθώς ανέφεραν ότι η νίκη των Μπλε ήταν ξεκάθαρο αποτέλεσμα του ότι η Βρισηίδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει στα μισά του αγώνα.

Οριακά ημιλιπόθυμη η Βρισηίδα στον αγώνα

Την συγκεκριμένη παίκτρια, την έχουν παραδεχτεί πολλές φορές συμπαίκτες της αλλά και το κοινό που την παρακολουθεί, καθώς έχει σθένος και πυγμή και αγωνίζεται όπως και να ‘χει για να φέρει πόντο στην ομάδα της. Ο λόγος για την Βρισηίδα, η οποία παρά τα κιλά που έχει χάσει, δεν το βάζει κάτω και κάθε φορά δίνει τον καλύτερό της εαυτό στα αγωνίσματα του Survivor.

Το αγώνισμα του Survivor την Τρίτη 10/5 απαιτούσε μεγάλη δύναμη μιας και είχε αρκετά βάρη, και η Βρισηίδα προσπάθησε πάρα πολύ να ανταπεξέλθει μέχρι τέλους, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τον πόντο και όταν έφτασε στον πάγκο οριακά δεν κατέρρευσε, και οι συμπαίκτες της της έριχναν νερό για να συνέλθει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: