Survivor 5: Δεν άντεξε την φόρτιση και κατέρρευσε η Βρισηίδα πριν τον αγώνα

May 11, 2022

Κάποιοι συμπληρώνουν στο παιχνίδι, 150 ημέρες περίπου μακριά από τον πολιτισμό και τα αγαπημένα τους άτομα, και το άκουσμα του αγώνα επάθλου επικοινωνίας τους έκανε να ξεσπάσουν σε κλάματα, στο επεισόδιο της Τρίτης 10/5 στο Survivor, και ανάμεσά τους ήταν και η Βρισηίδα.



Έκλαιγε με λυγμούς στο άκουσμα του επάθλου

Η Βρισηίδα έβαλε τα κλάματα θέλοντας να ακούσει τον μπαμπά της που του έχει αδυναμία και τον αδερφό της, μια αντίδραση που λίγο πολύ είχαν και άλλοι συμπαίκτες της, και μόνο στην ιδέα του ότι θα μιλήσουν με τα δικά τους άτομα που άφησαν πίσω στην Ελλάδα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Έφεραν τα πάνω κάτω με τη νίκη τους – Αυτή η ομάδα κέρδισε την επικοινωνία

Ξεμοναχιάστηκαν Μαρτίκας και Βρισηίδα με τα βλέμματα να ”παίρνουν” φωτιά

Στο 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε να ακούγονται και να γίνονται πολλά λίγο μετά την αποχώρηση της Αβραμάκη. Και ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων συζητούσαν όσα ακούστηκαν στο προηγούμενο συμβούλιο ο Μαρτίκας θέλησε να απομονωθεί με τη Βρισηίδα και να της εξομολογηθεί κάτι.

Και ενώ ξεκίνησε λέγοντας πως τελικά θεώρησε άδικο που την ψήφισε μιας και ο κόσμος έδειξε την προτίμηση του στο πρόσωπο της, στη συνέχεια έπεσαν και τα τρυφερά λόγια, καθώς παραδέχτηκαν και οι δύο πως υπάρχει μια συμπάθεια με τα βλέμματα και τα γελάκια να το μαρτυρούν και σε εμάς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: