Πλάκα κάνεις: Γέμισε ένα ποτήρι με χυμό λεμονιού και «μούλιασε» μέσα ένα μαχαίρι – Τότε οι λεκέδες…

May 11, 2022

Το λεμόνι έχουμε δει άπειρες φορές πως αποδεικνύεται σωτήριο τόσο σε θέματα καθαριότητας όσο και σε θέματα υγείας και ομορφιάς.



Ένα ακόμη μικρό μυστικό καθαριότητας θα σου δείξουμε και σήμερα που πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια. Κι αυτό δεν θα είναι το πρώτο που tip στο οποίο πρωταγωνιστεί το λεμόνι, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε μαγειρική σόδα με λεμόνι στο νεροχύτη.

Survivor spoiler 11/05: Τεράστια ανατροπή με Απόστολο Ρουβά! ΔΕΝ θα φύγει τελικά από το Survivor 5!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 11/05: Τεράστια ανατροπή με Απόστολο Ρουβά! ΔΕΝ θα φύγει τελικά από το Survivor 5!

Ακόμα και τα μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι, μπορεί να σκουριάσουν από την πολλή χρήση ή το πλύσιμο στο πλυντήριο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κάποιες αντιαισθητικές, καφέ κηλίδες πάνω τους. Μόλις παρατηρήσετε κάτι τέτοιο, πάρτε ένα μπουκάλι με χυμό λεμόνι του εμπορίου -είναι πάμφθηνος -και γεμίστε μ’ αυτό ένα ψηλό ποτήρι με νερό.

χυμοσ-λεμονι

Βάλτε μέσα τα μαχαίρια που έχουν το αντίστοιχο πρόβλημα και αφήστε τα να μουλιάσουν για λίγα λεπτά. Μετά, πλύντε τα στο χέρι. Το λεμόνι στο μεταξύ θα έχει μαλακώσει τους καφέ λεκέδες και, έτσι, θα βγουν αμέσως μόλις τα τρίψετε με το σφουγγάρι. Προσέξτε μόνο η λαβή του μαχαιριού να μην καλυφθεί από τον χυμό, γιατί, ειδικά αν είναι ξύλινη, μπορεί να την αποχρωματίσει.

Έριξε χυμό λεμονιού στο πλυντήριο αντί για απορρυπαντικό - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Το λεμόνι είναι ένα μικρό θαύμα της φύσης καθώς μπορεί να φανεί ευεργετικό τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα καθαριότητας και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζουν οι αντιοξειδωτικές του δράσεις, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε ένα ολόκληρο λεμόνι στο φούρνο μικροκυμάτων.

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

Αυτή τη φορά το λεμόνι θα χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτικό πλύσης, λευκαντικό αλλά και ως έξτρα άρωμα. Πώς θα τα πετύχετε όλο αυτά; Είναι απλούστατο! Ρίχνοντας μόνο λίγο χυμό λεμονιού στη θήκη του πλυντηρίου σας. Θα δείτε τους επίμονους λεκέδες σας να εξαφανίζονται στη στιγμή και τα ρούχα σας να μοσχοβολάνε για μέρες.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μικρά μυστικά με βασικό συστατικό το λεμόνι στο βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: