Καταπολεμήστε τον μεγάλο εχθρό: Δώστε τέλος στη μούχλα από την υγρασία στα ρούχα με αυτό το κολπάκι!

May 11, 2022

Δυστυχώς η υγρασία στο σπίτι ταλαιπωρεί πάρα πολύ κόσμο και αρκετές φορές το πρόβλημα δεν μένει μόνο σε κάποιον τοίχο ή στο ταβάνι αλλά προχωράει και μέσα στις ντουλάπες και τα συρτάρια δίνοντας στα ρούχα τη γνωστή και δυσάρεστη οσμή της μούχλας.



Παράλληλα, δείτε το πιο εύκολο κόλπο για να αστράφτει η λεκάνη από καθαριότητα

Survivor spoiler 11/05: Τεράστια ανατροπή με Απόστολο Ρουβά! ΔΕΝ θα φύγει τελικά από το Survivor 5!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 11/05: Τεράστια ανατροπή με Απόστολο Ρουβά! ΔΕΝ θα φύγει τελικά από το Survivor 5!

Αν και εσείς αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα και δεν θέλετε τα ρούχα σας να καταστραφούν μπορείτε να κάνετε κάτι πολύ απλό.

Τυλίξτε μερικές κιμωλίες με λίγο τούλι και βάλτε τις σε ντουλάπια, συρτάρια, στο πατάρι και στα κουτιά αποθήκευσης που φυλάτε τα εποχιακά ρούχα. Η κιμωλία θα «τραβήξει» ένα μεγάλο μέρος της υγρασίας και συνεπώς της άσχημης οσμής που τη συνοδεύει. Όταν έρθει η ώρα να χρησιμοποιήσετε πάλι τα ρούχα σας θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα!

Δεν έχεις αφυγραντήρα; 5+1 έξυπνοι τρόποι να μειώσεις την υγρασία στο σπίτι

Η υγρασία είναι επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία σας. Πώς μπορείτε να βγείτε νικητές στη μάχη εναντίον της χωρίς αφυγραντήρα;

Μπαίνοντας σιγά-σιγά στην καρδιά του χειμώνα και με το δείκτη στο θερμόμετρο να πέφτει ολοένα και πιο χαμηλά, μερικές ημέρες, είναι δύσκολο να ζεσταθείτε ακόμα και όταν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η υγρασία μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.

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

Δείτε επίσης: Το πάμφθηνο κόλπο για να κρατήσετε την υγρασία μακρυά από τα ρούχα

Ειδικά αν μένετε σε οροφοδιαμέρισμα και μάλιστα στον υψηλότερο όροφο, δε χρειάζεται να κατοικείτε σε περιοχή κοντά σε θάλασσα, για να νιώθετε το κρύο, σε συνδυασμό με την υγρασία, να εισβάλλει στις ίνες των ρούχων, να παγώνει σεντόνια και σκεπάσματα, να διαπερνά το δέρμα σας. Κι αυτά είναι τα πιο ανεκτά side effects.

Η υγρασία, σε πιο ακραίες καταστάσεις μπορεί διαπεράσει τους σοβάδες και να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο σπίτι δημιουργώντας μούχλα ή κάνοντας τους τοίχους και τα ταβάνια να στάζουν φέρνοντας ακόμα περισσότερα προβλήματα.

Ας πούμε λοιπόν πως έχετε πάρει απόφαση να μην την αφήσετε να χαλάσει την όμορφη και όσο πιο ζεστή γίνεται, ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, αλλά αυτή την περίοδο τα οικονομικά σας δεν σάς επιτρέπουν τη λύση του αφυγραντήρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: