Σπανούλης-Χοψονίδου: Στην Παραλία Με Τα Έξι Παιδιά Παρέα Με Τον Νίκο Ζήση (pics)

May 10, 2022

Σπανούλης-Χοψονίδου: Στην Παραλία Με Τα Έξι Παιδιά Παρέα Με Τον Νίκο Ζήση (pics)Σπανούλης-Χοψονίδου: Στην Παραλία Με Τα Έξι Παιδιά Παρέα Με Τον Νίκο Ζήση (pics)

Η Μύκονος «πλημμύρισε» από celebrities και..παιδιά! Η οικογένεια Σπανούλη παρέα με την οικογένεια του κουμπάρου του Νίκου Ζήση βρέθηκαν στο νησί και δεν έχασαν την ευκαιρία για βουτιές.Στη Μύκονο απόλαυσε τις βουτιές της, η οικογένεια του δημοφιλούς μπασκεμπολίστα Βασίλη Σπανούλη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ολυμπία Χοψονίδου να απολαμβάνει τον ήλιο φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και έχοντας τυλιγμένο γύρω από τη μέση της ένα μαύρο παρεό.

Η πρώην Σταρ Ελλάς είχε τα μακριά μαλλιά της πιασμένα ψηλά και συχνά συνομιλούσε με τα παιδιά της, που έπαιζαν γύρω της, ενώ ολοκλήρωσε το beach look της με χρυσά κοσμήματα.

Σε μία από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τη βλέπουμε να μιλά με τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι και αυτός ντυμένος στα μαύρα και είτε παίζει με τα παιδιά του είτε διαβάζει κάτω από τον ήλιο.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει τη Μύκονο και για τις πασχαλινές του διακοπές. Συγκεκριμένα, η οικογένεια βρισκόταν στο νησί στη διάρκεια του Πάσχα και είχε βρεθεί στην παραλία της Φτελιάς. Και τότε η μητέρα 6 παιδιών, επέλεξε ένα αθλητικό μπικίνι που αναδείκνυε τη γυμνασμένη σιλουέτα της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: