"Σεισμός" προβλέψεων από τη Λίτσα Πατέρα – "Πρεμιέρα" για τον Ανάδρομο Ερμή με αναταραχές για τα 12 ζώδια

May 10, 2022

“Πρεμιέρα” κάνει σήμερα ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινώντας από τους Δίδυμους, για τους οποίους κρούει το καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα μαζί με άλλα 4 ζώδια, τα οποία οφείλουν να δείξουν προσοχή στα «βήματά» τους, καθώς για σήμερα οι δυσκολίες είναι αρκετές. Παράλληλα, δείτε στα λόγια ποιών ζωδίων δεν πρέπει να πιστεύετε.



Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Survivor spoiler 10/05: Η παραγωγή ρίχνει την βόμβα! Αποβάλλεται ΚΑΙ ο Τάκης Καραγκούνιας - Ραγδαίες εξελίξεις

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 10/05: Η παραγωγή ρίχνει την βόμβα! Αποβάλλεται ΚΑΙ ο Τάκης Καραγκούνιας - Ραγδαίες εξελίξεις

Από σήμερα ο Ερμής είναι ανάδρομος σε βοηθητική θέση, έτσι πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να διορθώσετε πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινά μια περίοδος αναθεωρήσεων αλλά και καθυστερήσεων στα οικονομικά, μιας και αυτός είναι ο τομέας που «πλήττεται» από τον ανάδρομο Ερμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

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

Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθείτε να ξαναδείτε τις τελευταίες αποφάσεις που πήρατε. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι ώρα να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας, καθώς επίσης δεν θα πρέπει να δίνετε στο εξής λαβές για δυσμενή σχόλια. Προστατέψτε τα μυστικά σας!

ΛΕΩΝ

Συναντιέστε στο εξής με παλιούς φίλους, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας. Αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προλογίζονται στο εξής αναθεωρήσεις ή και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας σας (γάμος/κοινωνική θέση) τώρα που ο Ερμής γίνεται ανάδρομος.

'Πρεμιέρα' για τον Ανάδρομο Ερμή με αναταραχές για αυτά τα 5 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά μπορεί να χρειαστεί να τα ξαναδείτε. Μην ανοιχτείτε σε νέα εγχειρήματα πριν ολοκληρώσετε τα παλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κληθείτε να αποδεσμευτείτε από κάποιες εμμονές σας, ενώ από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής αγγίζει τόσο τα οικονομικά σας, όσο και τα συναισθηματικά...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από σήμερα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ανοίγουν πάλι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, ενώ οι νέες πιθανώς να έχουν πιο εφήμερο χαρακτήρα...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής από σήμερα είναι ανάδρομος και φέρνει τις γνωστές καθυστερήσεις μέσα στην καθημερινότητά και την εργασία. Δείξτε πειθαρχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα βρίσκεστε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα και πιθανώς να έχετε επιστροφές από τα παλιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσης και δεύτερες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια εξαιρετική περίοδος για να επιδιορθώσετε όσα στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν λειτουργούν, από σήμερα που ο Ερμής είναι ανάδρομος!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: